Hamilelikte baş ağrısı 🤕

Bende aynı durumu yaşıyorum saclarımın diplerini cekerek rahatlıyorum :joy:

:grinning::grinning::grinning: ayyy Allah iyiliğini versin bidakine bende cekeyim valla işe yararsa çektiririm

Kızlar sabahtır geçmeyen baş ağrısı ve gözlerim ağrıyor agrı kesici alsam bisey olur mu acaba

Paroldan başka birşey kullanma benim de çok ağrıyor yastiktan başımı kaldıramıyorum ama atma

Duş al başını sar uyu duştan çıkarken de ayaklarını soğuk suyla yıka

Aldım duş işe yaramdı kuzu

İnşallah vardır evde parol

Biliyorum o baş ağrısı çok kötü benim de sadece çok şiddetli başım ağrır uyumaya çalış ışıktan uzak dur karanlikda otur çok da dayanamazsan acile git serum vursunlar

Sagol canım benim buldum ilacı içiyim inşallah iyi gelir

Migren falan mı var

Yok canım migrenim

Gebelikte sinüzit ve migren atakları çok oluyor onun için sordum canım

Hafifledi biraz ağrım şükür ilaç alınca

Dikkat et kendine bebişte olunca iyice hassas oluyor vücut

Valla kuzum elimden geldikce dikkat ediyorum ama illa buluyor biseyler bizi :rofl:

Aynen valla saldım bende aman boşver modundayım bende de migren atakları var tuttunmu ayvayı yiyorum :joy::joy:

Grip mi oldun ya ben grip oldum 4 gündür ilk gün baş göz ağrısı mafetti beni soğuk suda bezi islat gözlerine koy uzan canm ağrısını alır belki

Canım bugün adam akıllı yemek yiyemedim migdem bulaniyor durmadan başım desen çatlıyor ay grip mi oldum dersin bilemedim ben :rofl:

En güzeli salınca hiç bişey olmuyor maşallah ne kadar dikkat edersen titiz olursan ozaman buluyo herşey seni :joy:

Bende yiyemedim öğle yemeği 3 buçukta yedim doktor kontrolü vardı koşturmaca aynen boşver diyecen valla