Hamilelikte baş ağrısı 🤕

11.5 haftalık gebeyim. Dayanılmaz baş ağrısı çekiyorum ne yapabilirim

1 Beğeni

Evet bende o haftalarda başım cok agrıyordu. Şimdide ağrı oluyor başımda .fena bir şey. Bişey yapamazsın ilacsiz da geçiyor.kullanma bence.ben kullanmadımzaten bebege zararlı .ama doktor bebeğe zarar olmayanı yazıyor…ama doktora soylemene de gerek yox ilaç atmanada. Eşine söyle alini falan ovsun sende uyumaya caliş başin ağrıdığında.gececek

Çok teşekkür ederim öyle yapayım

1 Beğeni

Hoşgeldin @Nurr merhaba, benim de ilk zamanlar başım ağrıyordu. Bol bol su içtim ve banyodan çıkınca saçımı kup kuru yaptım. Bunlar beni rahatlattı. Çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bende dün dediğiniz gibi duş alıp saçımı tam anlamıyla kurutunca rahatladım

2 Beğeni

Çok sevindim. İnanılmaz. Azıcık bir nem kalsa hemen baş ağrıtıyor. :innocent:

Evet ya ,ben bugün duş aldım kirulamadım diye ,başım fena agriyor.o sekilde dışarı cikmisdim

Kızlar baş ağrısına ne iyi gelir? ilaç içmiyorum bebeğe zararlı olur diye

2 Beğeni

Bol bol su için Banyodan çıkınca saçınızı kup kuru yapın. Azıcık bile nem kalmasın Başına şapka giy

@Tamella Benim de ağrıyordu. Saçını ıslak bırakma

Kizlar merhaba benn 2 gundurr resmen oluyorum agridan tansiyonumu olctuler asagi cikti ama bende zaten hep asagiydi ama boyle bas agrisi ne yapmaliyim bilmiyorumm yardimci olun bana gozumun ustunden agri basliyor taki kafamin ustune kadar hemde bas donmeside var

1 Beğeni

Oluyorumm resmenn​:sob:

Bol bol su iç

Bende başim agriyor deyen bilmiyorum gozlerime vuruyor

Aynen ama ben 2,3 gun once saclarimi yikarken sac diplerim nem kalmisti ondan ola bilirmii?? Ama cok kotuu

1 Beğeni

Gecmis olsun canim öncelikle Bisey sormak istiyorum canim Normal gunde gozlerinde sIkinti Varmi iltihap veya gorme bozukluğu Bende uzun zaman bas agrisi cektim Basimin arkasindan baslayip one vuruyodu Gozlerim yaniyodu. Gozlerimin kurulugundan bahsetti Ilac yazdi Bide tekrar gozlukcuye gonderdi. Ayak parmaklarini ov bide

Evet ondanda ola bilir havadanda ola bilir

Evet ondan olmuş çok çok kurut

Ay evet gozlerim cookkkkk zayif zaten doktorada gitmiyorum halen ama gidicemm gozlerim universite yillarindan zayiflamaya basladii bide 7/24 telefon… cok zayif goruyorum

1 Beğeni