Kızlar sizinde tansiyonunuz düşüyor mu ? Birde baş ağrısı çok oluyor ben de
Bende tansiyon sık sık düşüyor.
Kaça düşüyor doktorunuz ne önerdi acaba
Bu hamileliğim boyunca tansiyonum hep 9-6, 9-5 çıktı ama doktorum hep gebelikten kaynaklı normal olarak gördüğümüz değerler dedi. Halsizlik falan yapmıyordu bende ama ona rağmen düşük çıkıyordu Bolca yatıp dinlenin @Hasen
Ebem sey demisti bol sivi kullan Ve bulyon kullan bazi yemeklerinde Dedi. Dusuk tansiyon bebek sinyal veriyo diyo Kendini yorduguna dinlen firsatini buldukca
Bulyon zararlı bir gıda ama, neden önerdi ki ? @Hava
Biraz daha tuz var icinde galiba sorabilirim ama
Bulyon çok zararlı aman aman nasıl önermiş
Bütün gün yatıyorum öyle bir baş ağrısı yapıyor ki
Sordum cevap bekliyorum
bende normalde tansiyon aç olduğum zamanlarda düşüyor,zaten hamilelikten önce de düşüyordu açlıktan muz meyveler fln tüketiyordm hep şimdide meyve tüketiyorum düştüğü zaman hemen düzeliyorum baş ağrıları da saçlarını yıkandığın zaman ıslak brakma kurula hemen o da baş ağrısı yapar
sen de hep bizim için birşeyler öğrenip bize öneriyorsun çok mutlu oluyorum ben de ilgin için teşekkürler arkadaşım
Ay tesekkurler bitanesinnn ya Cunki cogu SIkayetleri inanmazsin gercekten Kendimde yasiyorum.
@Hava Aramızda en tecrübelisi bence o.
Ayy benim basim bugun çok agridi,agridigi zaman tansiyonumun dusdugu belli oluyor . Bebek sinyal vermiyormuş canim benim ya Teşekkür ederim bilgin için arkadaşim,iyiki varsın @Hava
Kizlar bugun beni hepiniz coook mutlu Ettiniz guzel yorumlariniz Iyi ki sizde varsiniz Hamis ve yeni dogum yapan annisler Seviyorum sizi
Benimde tansiyonum sürekli düşüyor ama bu gebelikte normal bir durum aşırı olmadığı sürece yediğiniz içtiğiniz şeylere önem vermelisiniz ben ne zaman tansiyonum düşse biraz uzanıyorum sonra geçiyor gerekirse meyve veyahut bir tatlı kaşığı pekmez tüketiyorum toparlıyor.Yani kan şekeriyle de ilgili olabiliyor.
Doktor kendini kötü hissettiğinde tuzlu ayran iç dinlen dedi bende aşırı düşmüyor mesela 10-6 oluyor ama daha dülmesine fırsat vermeden direk halsizlik, baş dönmesi ve bulantı yaptığından anlıyorum hemen müdahale ediyorum ben.
Benimde öyle oluyor az düşse bile çok fena baş ağrısı oluyor şekere bağlı sanırım sık ara öğün yapmayınca oluyor gibi teşekkürler cevap için
Benim de tansiyonum sık sık düştü. Düşük tansiyonun bir zararı yok. Baş ağrısı da ilk üç ay malesef sık görülür. Bol bol su için