Bende tansiyon yüksekliği var baş ağrım çok oluyor
Duş almak iyi gelir belki arkadaşım @afrikanın_gelini54
Tuzdan yağdan sıcak havadan uzak dur dedi
Terlemek ve sıcaklık tansiyonumu düşürmesin diye ben de sık sık duş alıp bedenimi serin tutmaya çalışıyorum
Gebelikte gerilim tip baş ağrisi yaşayanlar var mı? Benimkisi ilk aydan beri var ve giderek arttı. Şimdi 15 haftamdayım ve kafamda öyle bir sıkışma, baskı hissi var ki anlatamam. Artık ağrıdan yerimde duramıyorum, iş yapamaz hale geldim. Halilelikten önce de yaşadığım bir şey bu ama o zamanlar hep antidepresan kullanıyordum. Şimdi doktorlar kullanmazsan iyi olur diyorlar. Ben ne yapayim arkadaşlar (((
Çok geçmiş olsun canım ilaçta kullanamıyoruz bu dönemlerde . Çok arttığını söylesen doktorun bir çare bulur diye düşünüyorum
Geçmiş olsun. Azerbaycanlıysanız doktor numarası vereyim.Sorularınızı sorun.Ben hamilelikten önce tedavi aldım baş ağrısından.Şimdi yok çok şükür.
Çok geçmiş olsun ![]()
Dayanılmayacak gibiyse ve antidepresan kullanmadığınız için olduğunu düşünüyorsanız gebelikte kullanılan çok düşük dozlu antidepresanlar var (Elbette hiç kullanmamak daha sağlıklı). Doktorunuzla tekrar iletişime geçip ağrınız için destek almak istediğinizi söyleyebilirsiniz
Geçmiş olsun uzmana görünmekte fayda var
Merhaba arkadaşlar 11ci haftama güçdikten sonra sürekli başım ağrıyor ilaç bile etki yapmıyor bu durumu yaşayanlar oldumu
Benimde başım çok ağrıyordu uyumaya çalışıyordum şekerim düştüğü için tansiyonumu da düşürüyordu o yüzden sık sık azar azar bir şeyler atıştırıyorum ve sıcağa çıkmıyorum
Ben de surekli migren atagi geciriyordum serum falan fayda etmiyordu magmezyuma başlayınca bir sure sonra cok şükür kesildi doktorunuza bir sorun isterseniz
Ben de magnezyum ilacı alıyorum belki de ondan da azaldı hiç böyle düşünmemiştim
İlk üç ay çok sık görülen bir belirti. Sonraki haftalarda geçiyor Bol bol su için saçınızı nemli bırakmayın iyice kurulayın Bir de tansiyonunuza bakın Bazen yüksek tansiyon da baş ağrısı yapar
O haftalarda benimde başım cok agriyordu aglayarak uyuyordum inan.
Yalnız o haftada degil ilerleyen 20 haftamda kadar bile agriyordu ara sıra .
Bazen her gun.
Masaj bile dindirmiyordu acısını ama eşim sagolsun masaj ediyordu alnımı burun kemigimi.
Bende uyuyordum uyandigimda geçmiş oluyordu.
Sende eşinden rica et oyle yaparak uyu gecicek.
@Günel geçmiş olsun
14 haftalık hamileyim ve birkaç gündür başımda aşırı bir ağrı var agrisi sürekli devam etmiyor ama aralıklarla devam ediyor hormonlardan dolayı olabilir dedim ama bilemiyorum tabi
yasayaniniz oldu mu sizce normal midir
Hamilelikte baş ağrısı sık görülen bir hamilelik belirtisidir.
Geçmiş olsun o haftalarda benim de baş ağrım çok oldu. Normalmiş bol bol su için
Benimde oluyordu ilk sıvı eksikliğinden sandım fakat hamilelikte normalmiş siz yinede sıvı alımını arttırın
Selam bende olurdu bezan halda oluyor normaldi