Hamilelikte baş ağrısı 🤕

Hanımlar sabahtan beri başım çatlıyor nerdeyse ilaç da kullanamıyoruz ne yapabilirim tavsiyeniz neler

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Parol kullanabilirsiniz. Karanlık odaya geçip gözlerinizi dinlendirebilirsiniz

Teşekkür ederim aslında biraz uyusam çok iyi olur gibi ama çok sıcak

1 Beğeni

Eşarpla başınızı sıkı sıkı bağlayın o da çok iyi geliyo

1 Beğeni

Bol bol su içmek de rahatlatıyor

1 Beğeni
İlk olarak Maksat muhabbet adlı kanalda gönderildi
Medisim

Arkadaslar 3 gundur kafam durmadan agriyor neden ola bilir bilen varmi?

Nursemaayter

Tansiyondan olabilir migren olabilir

Birhayaldigeldigecti

Tansiyonunu ölçtünmü?kaç

Medisim

Tansiyonum dusuk oluyo

2 Beğeni

Arkadaslar ben basim cok ağrıdığı zaman bi buz küpünü alip pecete ile ensemin sacin tam bitme noktasinin arasina koyuyorum 2 dk sonra kaldirip tekrar koyuyorum hep iyi geliyor bi dene istersen hamilelikten oncede yapıyordum halada ayni iyi geliyor

2 Beğeni

Benim migrenin var buz aküsü de iyi geliyor enseme koyunca birde kahve içiyorum sade türk kahvesi biraz beni rahatlatıyor gerçi hamilelik dönemlerinde migrenim tutmuyor hiç niye bilmiyorum ama normal zamanda öyle yapıyorum

2 Beğeni

Şu saat oldu ağrıdan uyuyamıyorum

Şuan bile ekrana bakarken zorlanarak yazıyorum

Bu hamileliğimde sanırım beni en çok zorlayacak şey baş ağrısı ve geçmek bilmiyor. Parol kullanıyorum hiçbir faydası yok Doğal olarak yapabileceğim birşeyler var mı?

1 Beğeni

Başınızı eşarpla sıkıca bağlayabilirsiniz bana çok iyi geliyo

3 Beğeni

2 gundur deli gibi agriyor parol bana misin demiyor. Birde calisiyorum artik agridan delirmeme az kaldi

1 Beğeni

Ben alnıma şakaklarima ve kulak arkama viks sürüyorum rahatlatiyor

2 Beğeni

Maalesef annemde yapar iyi gelir ama bende daha çok ağrı yapıyor sardığımda

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun sizede,sizinkide zormuş bi çözüm bulamıyorum ve her işimi engelliyor

Denerim bunu annemde vardı

Teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Ben buz küpü veya buz aküsü koyuyorum enseme cok rahatliyorum bi deneyin isterseniz

1 Beğeni

Sarıp bi müddet bekletip açınca iyi geliyor sarınca zongluyor açınca ağrısı gidiyo bende

1 Beğeni

Bunu söylediğinizde de denemiştim bir rahatlama oluyor evet

Öyle bir ağrı ki gözlerime kadar vuruyor :relieved:

1 Beğeni

Ben hep oyle yapıyorum bende yoğun sinüzit var bas agrim olunca gözlerimi acamiyorum kafami yastiktan kaldıramıyorum bunu bi tv doktordan duydum hep yapiyorum cok iyi geliyor sanada iyi geldiyse ne mutlu bana :hugs::heart::rose:

1 Beğeni

Karanlık ortamda sessizce yatmak iyi gelebilir bence