Hamilelikte baş ağrısı 🤕

Aramıza hoşgeldin :tada: @Fatmagul_46

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Gebeliğin ilk haftalarında normal :blush:

Merhaba @Fatmagul_46 hoşgeldiniz :bouquet: ilk üc ay benim de böyle çok oldu enseden vuran ağrı var mı bi tansiyon da bakmalısınız

Kızlar ya bir kaç gündür aşırı şiddetli baş ağrısı çekiyorum gözlerimden yaş geliyor 12 haftalik hamileyim olur mu normal mi iştahım bıçak gibi kesildi ilk üç ay ne kustum ne baş ağrısı hiç birşeyim.yoktu

1 Beğeni

Canım hamilelikte oluyor ben ensemin ortasına buz kompleksi yapıyorum yada sessiz ve karanlık bir odada uyumayı dene canim

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heart:

Bende baş ağrısı olmuştu 4 gün çektim 4 gün boyunca hiç geçmemişti 13 haftamdı benimde sonra ağrımadı bidaha geçer inşallah parol kullanabiliyoruz kullan istersen

1 Beğeni

Ahh canım benim…

Çok zor baş ağrısı bilirim. Ben ilk gebeliğimde öyle olmuştum. Hastanelik olmuştum ve serum takmışlardı. Çok çok dayanılmayacak gibiyse ve geçmezse acile git mutlaka, serum takarlar :pleading_face:

3 Beğeni

İlk 3 ay benim de çok baş ağrım olmuştu hamilelik belirtisiymiş

3 Beğeni

Baş agrılarım ögle başladı gece 12 hala davam ediyor kaç haftadır böyle oluyor başlarda hiç yokdu böyle bişey sizce neden olur?

2 Beğeni

Merhaba

Gebeliğin ilk haftalarında baş ağrısı, hormonal değişiklikler, kan hacminde artış, düşük kan şekeri veya artan kan basıncı gibi faktörlere bağlı olabilir. Ancak gebelikle ilgili sağlık sorunları da baş ağrısına yol açabilir, bu nedenle bir sağlık profesyoneliyle konuşmanız önemlidir.

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-bas-agrisi-neden-olur-nasil-gecer/978

1 Beğeni

Ben buz kompleksi yapıyorum tam ensenin ortasına yada karanlık sessiz odada uyumayı tercih et canim

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba. 16 haftalık gebeyim 4 5 gündür başımın sağ kısmı zonklayarak aralıklı ağrıyor. Islak saçla yatmıştım iki kez. Ama gebelik zehirlenmesinde yüksek riskli çıktığım için kan sulandırıcı içiyorum bu baş ağrısı belirtiler arasındaymış ama benim ki aralıklı olup geçiyor yardımcı olabilicek var mıdır

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım :pray::heart:

Baş ağrısı çok zor :pleading_face:

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım :two_hearts: Buz kompleksi yapıyorum tam ensenin ortasına yada karanlık sessiz odada uyumayı tercih et birde yeni öğrendim migren ağrılari gibi olan baş ağrısında sıcak suya ayaklarınızı koyun diye çok iyi geliyormuş denemedim ama deneyen olursa fikrini yazsın

2 Beğeni

Hepinize teşekkür ederim :pray:t2:

1 Beğeni

Hanımlar baş ağrısı olupta parol içen varmı içiyorsa günde kaç defa içiyor

1 Beğeni

Doktorum günde 4 tane içebilirsin dedi 2 gündür sabah uyandıgımda baş ağrısı ile uyandıgım için yuttum ben

Faydası oluyor mu? Hamilelikten önce kullandığımda faydası olmadığı gibi hamileykende hiçbir faydasını göremiyorum

Ben ilaç almıyorum bu durumlarda ensemin tam ortasına buz kompleksi yapıyorum yada sessiz ve sakin karanlık bir odada uyumayı tercih et canim

Evet çok şükür olmuştu