Çok geçmiş olsun
Şimdi biraz daha iyi olmanıza sevindim
Çok geçmiş olsun
Şimdi biraz daha iyi olmanıza sevindim
Geçmiş olsun
Karanlık odada gözlerimi dinlendirmek iyi geliyordu bana
İlk 3 ay bende de çok sık oldu hamilelik belirtisiymiş. Enseden gelen bi ağrı da varsa bi tansiyon ölçün bir de saçınız uzun süre ıslak kaldıysa o da yapar
Hamilelikte sürekli ve geçmeyen baş ağrıları yaşayan oldu mu
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
@Merve.k ağrılar normal ben buz kompleksi yapıyorum ensemin tam ortasına yada karanlık sessiz bir ortamda uyumaya çalışın
Aramıza hoşgeldin @Merve.k
Gebeliğin hayırlı olsun
Karanlık bir odada dinlenmek iyi gelebilir. Geçmiş olsun
Merhaba @Merve.k hoşgeldiniz ilk 3 ay çok sık olurdu
Evet enseden gelen bir ağrı limonlu su içince iyi geliyor
İlk aylar az yaşadım ama son ayımdayım şuan hem baş ağrısı hem baş dönmesi çok oluyor
Aramıza hoşgeldin
Evet maalesef oluyordu. Karanlık sessiz odada dinlenince iyi geliyordu.
Teşekkür ederim hoş buldum üçüncü ayıma yeni girdim ben şuana kadar mide bulantılarıyla savaşıyordum şimdi de baş ağrısı. Bundan sonra böyle mi gidecek diye endişeliyim doğrusu. Önerileriniz için teşekkürler
Hoş buldum teşekkür ederim karanlık odada başka bir yerde bulunamıyorum zaten
Aksine benim üçüncü ayıma yeni girdim şuana kadar yoktu son bir haftadır çok kötü durumdayım.
Ayrıca teşekkürler hoş buldum
Kusmam hat safhadaydı tam o azaldı derken baş ağrılarına döndü mesele. Umarım daha fazla rahatsızlık yaşamazsın gerçekten can sıkıcı boyutlarda olabiliyor.
Teşekkür ederim hoş buldum
Öneri için teşekkür ederim benim de karanlıkta hafifliyor
Rica ederim canım benim
Arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim ve dünden beridir aşırı derecede baş ağrım nefes darlığım ve aşırı derecede yorgunluğum başladı sizlerde de oluyor mu normal mi yani bu daha ilk hamileliğim biraz içim rahat etmiyor
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Bunlar çok normal canım vücut gebeliğe uyum sağlıyor
Sağol canım birazcık içim rahatladı şimdi.
Rica ederim canım