Hamilelikte baş ağrısı 🤕

Çok geçmiş olsun :pleading_face:

Şimdi biraz daha iyi olmanıza sevindim :blush:

1 Beğeni

Geçmiş olsun :pray:

Karanlık odada gözlerimi dinlendirmek iyi geliyordu bana

İlk 3 ay bende de çok sık oldu hamilelik belirtisiymiş. Enseden gelen bi ağrı da varsa bi tansiyon ölçün bir de saçınız uzun süre ıslak kaldıysa o da yapar

1 Beğeni

Hamilelikte sürekli ve geçmeyen baş ağrıları yaşayan oldu mu :cry:

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :bouquet::heart: Gebeliğin hayırlı olsun :rose: @Merve.k ağrılar normal ben buz kompleksi yapıyorum ensemin tam ortasına yada karanlık sessiz bir ortamda uyumaya çalışın

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Merve.k

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Karanlık bir odada dinlenmek iyi gelebilir. Geçmiş olsun :blush:

1 Beğeni

Merhaba @Merve.k hoşgeldiniz :bouquet: ilk 3 ay çok sık olurdu

2 Beğeni

Evet enseden gelen bir ağrı limonlu su içince iyi geliyor

1 Beğeni

İlk aylar az yaşadım ama son ayımdayım şuan hem baş ağrısı hem baş dönmesi çok oluyor :pensive:

Aramıza hoşgeldin :smiling_face:

1 Beğeni

Evet maalesef oluyordu. Karanlık sessiz odada dinlenince iyi geliyordu.

1 Beğeni

Teşekkür ederim hoş buldum :bouquet: üçüncü ayıma yeni girdim ben şuana kadar mide bulantılarıyla savaşıyordum şimdi de baş ağrısı. Bundan sonra böyle mi gidecek diye endişeliyim doğrusu. Önerileriniz için teşekkürler :heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hoş buldum teşekkür ederim :revolving_hearts: karanlık odada başka bir yerde bulunamıyorum zaten

1 Beğeni

Aksine benim üçüncü ayıma yeni girdim şuana kadar yoktu son bir haftadır çok kötü durumdayım. Ayrıca teşekkürler hoş buldum :bouquet::heart:

1 Beğeni

Kusmam hat safhadaydı tam o azaldı derken baş ağrılarına döndü mesele. Umarım daha fazla rahatsızlık yaşamazsın gerçekten can sıkıcı boyutlarda olabiliyor. Teşekkür ederim hoş buldum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Öneri için teşekkür ederim benim de karanlıkta hafifliyor

2 Beğeni

Rica ederim canım benim :rose:

1 Beğeni

Arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim ve dünden beridir aşırı derecede baş ağrım nefes darlığım ve aşırı derecede yorgunluğum başladı sizlerde de oluyor mu normal mi yani bu daha ilk hamileliğim biraz içim rahat etmiyor

2 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin Gebeliğin hayırlı olsun :rose::bouquet: Bunlar çok normal canım vücut gebeliğe uyum sağlıyor

1 Beğeni

Sağol canım birazcık içim rahatladı şimdi.

2 Beğeni

Rica ederim canım :rose:

1 Beğeni