14+3 günlük hamileyim şiddetli baş ağrısı çekiyorum arayabileceğim herkes uyuyor bu saatte,apranax içmeye yeltendim bebeğime birşey olur korkusuyla geri bıraktım. Şuan evde çocuklar için turuncu calpol var içsem sorun olur mu acaba bebeğe bir zararı olur mu? Dayanılacak gibi değil,kızım bugün kolunu kırdı onun stresinden mi ağırlaştı bilemedim
Parol ya da minoset varsa içebilirsiniz. Onun dışında ilaç almayın. Kahve varsa kahve içmeniz daha az zararlı. Çok geçmiş olsun.
Limonlu çay için,belki tansiyonunuz yükselmiştir ölçdünüzmü?
Teşekkür ederim. Türk kahvesi mi
Parol ve minoset var fakat hiçbir etkisi yok
Sabahın altısından bu yana ağrıyor limonu olduğu gibi yedim faydası olur diye ama maalesef Hayır ölçmedim
Bence bir ölç tansiyonunu canım
İnşallah yarın ölçerim eczanede sağ olun
Tansiyonunuzu ölçün belki de o yükseldi. Eğer tansiyon değilse türk kahvesi, filtre kahve, kapsül kahve, granül kahve Allah ne verdiyse kahve olması yeterli. Kafein baş ağrılarını azaltıyor genelde.
Peki denerim şimdi çok teşekkür ederim. İnşallah faydası olur
Ensenizde ağrı yoksa tansiyon değildir. Yani daha doğrusu enseden başa vuran bir ağrı, kulaklarda uğultu zonklama genelde yüksek tansiyon belirtisi oluyor. Ama dümdüz baş ağrısı zonklama vs varsa kafein iyi gelecektir.
Şuan söylediğiniz gibi ağır bir şekilde zonklama kulaklarıma ve gözlerime vuruyor ekran ışığını en aza indirip bakabiliyprum telefona
Çok geçmiş olsun tekrar. Bol bol su için iyi gelecektir.
Geçmiş olsun nasıl oldunuz
Çok geçmiş olsun nasıl oldunuz herkese aynı şeyi söylüyorum ama biz kapsülü koyun ensenizee çok iyi geliyor bı deneyin derim
Parol ya da minoset dışında başka ilaç içmeyin lütfen
Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsınız ?
Merhaba. Gebelikte sürekli baş ağrısı çeken var mı? Geçirmek için neler yaptınız?
Ben genellikle buz kompleksi yapıyorum ensemin tam orta noktasına cok şiddetli olduğu zaman karanlık sessiz bir odaya geçip uyumayı tercih ediyorum
Ben çözüm bulamamıştım ama sezziz ve karanlık ortam yardımcı oluyordu uyumak iyi geliyor.
O ağrıyla uyumak zor ama eşim masaj yapıyordu alnmıa öyle uyuyordum
Çok teşekkür ederim sabah 6 da kahve içip ılık duş aldım. Uyuya kalmışım uyandığımda hafif ağrı vardı ama şuan iyiyim çok şükür sanırım hamileliğim boyunca bu şekilde şiddetli devam edecek