Hamilelikte baş ağrısı 🤕

14+3 günlük hamileyim şiddetli baş ağrısı çekiyorum arayabileceğim herkes uyuyor bu saatte,apranax içmeye yeltendim bebeğime birşey olur korkusuyla geri bıraktım. Şuan evde çocuklar için turuncu calpol var içsem sorun olur mu acaba bebeğe bir zararı olur mu? Dayanılacak gibi değil,kızım bugün kolunu kırdı onun stresinden mi ağırlaştı bilemedim :pensive::pensive:

3 Beğeni

Parol ya da minoset varsa içebilirsiniz. Onun dışında ilaç almayın. Kahve varsa kahve içmeniz daha az zararlı. Çok geçmiş olsun.

2 Beğeni

Limonlu çay için,belki tansiyonunuz yükselmiştir ölçdünüzmü?

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Türk kahvesi mi

Parol ve minoset var fakat hiçbir etkisi yok

Sabahın altısından bu yana ağrıyor limonu olduğu gibi yedim faydası olur diye ama maalesef Hayır ölçmedim

1 Beğeni

Bence bir ölç tansiyonunu canım

1 Beğeni

İnşallah yarın ölçerim eczanede sağ olun

1 Beğeni

Tansiyonunuzu ölçün belki de o yükseldi. Eğer tansiyon değilse türk kahvesi, filtre kahve, kapsül kahve, granül kahve Allah ne verdiyse kahve olması yeterli. Kafein baş ağrılarını azaltıyor genelde.

1 Beğeni

Peki denerim şimdi çok teşekkür ederim. İnşallah faydası olur

Ensenizde ağrı yoksa tansiyon değildir. Yani daha doğrusu enseden başa vuran bir ağrı, kulaklarda uğultu zonklama genelde yüksek tansiyon belirtisi oluyor. Ama dümdüz baş ağrısı zonklama vs varsa kafein iyi gelecektir.

1 Beğeni

Şuan söylediğiniz gibi ağır bir şekilde zonklama kulaklarıma ve gözlerime vuruyor ekran ışığını en aza indirip bakabiliyprum telefona

Çok geçmiş olsun tekrar. Bol bol su için iyi gelecektir.

1 Beğeni

Geçmiş olsun nasıl oldunuz

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun nasıl oldunuz herkese aynı şeyi söylüyorum ama biz kapsülü koyun ensenizee çok iyi geliyor bı deneyin derim

1 Beğeni

Parol ya da minoset dışında başka ilaç içmeyin lütfen :pray:

Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsınız ?

1 Beğeni

Merhaba. Gebelikte sürekli baş ağrısı çeken var mı? Geçirmek için neler yaptınız?

3 Beğeni

Ben genellikle buz kompleksi yapıyorum ensemin tam orta noktasına cok şiddetli olduğu zaman karanlık sessiz bir odaya geçip uyumayı tercih ediyorum

2 Beğeni

Ben çözüm bulamamıştım ama sezziz ve karanlık ortam yardımcı oluyordu uyumak iyi geliyor.

O ağrıyla uyumak zor ama eşim masaj yapıyordu alnmıa öyle uyuyordum

2 Beğeni

@Cansu @NURAN @Leyla1991

Çok teşekkür ederim sabah 6 da kahve içip ılık duş aldım. Uyuya kalmışım uyandığımda hafif ağrı vardı ama şuan iyiyim çok şükür sanırım hamileliğim boyunca bu şekilde şiddetli devam edecek :pensive:

2 Beğeni