Hamilelik ve mide ağrısı

Benım ki yanma değil de ağrı gibi çok sık aralıklarla geliyor bana da bugün de beklicem gecmezse yarın acile giderim heralde

Enfeksiyonun vardır bi baktır acilde ilerlerse geçmesi zor oluyor

Allah korusun inşallah öyle bişey yoktur

Yağlı vs şeyler yeme ılık seyle tüket istersen benimde 37. Haftadayim çok kötü

Kızlar 33+6 dayım bu sabah mide agrisiyla uyandım ve sırt ağrısıyla yaşayan varmı bu3.timister mi ne mahfetti beni sırt ağrısı halsizlik benim gibi olan varmı?

21 haftalığım kahvaltı da mücver vardı içi biraz çiğ kalmıştı sorduğumda 1 yumurta kırmışlar sadece bende yedim bişey olmaz diyip ve 2 3 saat midem ağrımaya başladı acaba yediğim dokundu fln mi yoksa somonella fln mı oldum bilen biri cevap veririmi

@Leyla4 merhaba​:rose: Mücverin içinde çiğ yumurta olması ve sonrasında yaşadığın mide ağrısı arasında direkt bir bağlantı kurmak zor. Özellikle yumurta, uygun şekilde pişirilmediğinde salmonella gibi bakterilere ev sahipliği yapabilir. Salmonellanın belirtileri arasında ishal, kusma, karın krampları ve ateş yer alır. Ancak sadece mide ağrısı yaşaman durumunda salmonella olma ihtimali düşüktür. Belirli bir gıdaya karşı hassasiyetin olabilir. Bu durumda o gıdayı tükettikten sonra mide ağrısı, şişkinlik gibi şikayetler yaşayabilirsin.Gastrit, ülser gibi mide rahatsızlıkları da mide ağrısına neden olabilir.

7 haftalık gebeiğm aşırı mide ağrısı ve yediğim geri çıkıyor şişkinlik var ne yapabilirim doktor ilaç veriyormu yaşayan varmı acil yardım

Gebeliğin başında buyle elinde grlirse baharatli şeyler yeme yemeğini erken ye akşam birde ekşide tuketme

Sade tahin tüket sabah akşam düzenli olarak hiç bırakma eğer çok ağrın da varsa siskinlikle beraber bir çay kasigı sodayi suda eritip iç 9 aydır ben öyle idere ediyorum

Sadece bulantı ilacı verir o da çoğunda ise yaramiyo zaten

Canım benim şiddetli bel ağrım var iki gündür ve sürekli ıslanıyor um sorun varmı

Kaç haftalık hamilesiniz

24 haftalık

Ben 37. Haftaya girdim bel ağrısı akıntı bendede var bazen yasilip kalkamıyorum çocuk doğum kanalında doktorum bebek baskı yapiyo ve vücut kendini doğuma hazirliyo demişti ama bence bı doktorunla konuş daha kesin sonuç alırsın için de rahat etmiş olur

Daha çok erken sizin ki bence doktorunuza gidip bir sorun

Bugün gidecem zaten çok ağrım var

Umarım hayırlı haberler alırsın çok geçmiş olsun

Merhaba hanimlar 12 haftalik gebeyim mide icin prilam kullaniyorum bulantim yok ama aksama dogru agri oluyor nasil gecer gercekten beni rahatsiz edip halsizlestiriyor :pensive:

1. haftaya doğru gidiyorum prilamın da etkisi azaldı, bu süreç bu şekilde geçecek sanırım güzelim şanslıysan ilerleyen zamanlarda kesilir. Her fizyoloji de aynı değil ki birine iyi gelen birine etki bile etmiyor.
1 Beğeni