Cok haklisiniz gunduzleri hicbir seyim yok ama aksama dogru midem agriyor cok sukur hic kusmadim bulantim bile olmadi acaba prilam rahatsiz mi ediyor beni olabilir mi
Pek sanmıyorum ama ilk zamanlarda normal bence
Ben hamileliğimde sade tahin kullanmiştim yanma ağrı hepsine etki ediyordu kurtaricim olmuştu resmen bir iki yemek kaşığı yerdim akşama kadar bir kaç kere tekrarlardim gebelikte tamamen bu sıkıntıların geçmesini bekleme ama en aza indirmeye çalışabilirsin bulantiya hiç bir ilaç etki etmemişti bende sürekli ekmek yemiştim öyle bir hal almıştım ki dışarı çıkarken bile çantamda oluyordu
Hamileligim boyunca hic bulantim olmadi agrida 3 gundur var
Tahini bir dene istersen belki faydası olur hiç bir zararı da yok zaten
Birkac haftadır midemde ve bogazımda taş varmıs gibi agırlık var hıckırıyorum cıkıcak gibi ama değil deli olmak üzereyim ya
Gastrit olabilir belki doktor şurup veriyor genelde
Bende ağrıdan duramamistim ne şurup nede başka bişey işe yaramadı 3aydir çekiyorum inşallah siz duzelirsiniz Allah yardımcınız olsun
Gastirit bogazda agırlık hissi verir mi afedersiniz düzelir diye gegirmeye calısıyorum ve asla gegiren bi insan değilim yapamıyorum bogazımda büyük bi tas var gibi hissediyorum
Yapiyomuş demekki bendede gastrit vardı hamile kaldım o kadar çok kusuyodumki attık bösükmekten midem ağrımaya başladı ve geçmedi normal bir ağrı değil şoddetli oluyo hep yemek boruna kadar ağrı oluyor midede taş var gibi bişey yedigimdede ağrıyor yemedigimdede şaştim kaldım sürekli genirme geliyor dediğiniz gibi doktoruna söyledim zaten midende sorun varmiş o yüzden açığa çıkmış gebe kalmadan gastrit tedavisi görmen gerekirdi dedi ve doğuma kadar yapacak bişey yok inslh doğumdan önce düzelir ya
Selamlar kızlar.Bende bu durumdayım.Doguma 2haftadannaz kala bilir ama yinede midem yanıyor sabahlar kusma(
İnanın beni mide yanmasından kurtaran maden suyudu geceler sabahlar tüm saatler bir iki yudum rahatlatıyor beni şükür.İçə bilən bilmiyen var ama bi deneyin.inşAllah gecer
Aynen ağrı yapıyor hatta sırtıma vuruyor ağrı nefes alamıyorum bazen o derece bende gegirebilen biri değilim soda içiyorum sırf bunun için …gaviscon duble action diye bı şurup kullanıyorum yillardir çok memnunum doktorunuza sorup yazdirabilrisiniz bı deneyin isterseniz
Hamileikte yada emzirirken kullanmakta sıkıntı yok güvenilir bı ilaç doktora sorun bı
Mide şurubu degilmi kullandım ama faydası olmadı
Evet ama her mide şurubu bir değil diğerleri bende işe yaramiyor sadece gaviscon duble action yariyo mesela size hangisi olur bilemem
Haklısın diğerlerini içtim fayda etmedi doğal yontemlerde denedim faydası yok birde bunu deneyim teşekkür ederim
Kızlar 24 haftalık hamileyim midemde baskı ve ağrı oluyor özellikle geceleri yan yatamıyorum sırt üstüde yatamıyorum yaşayan var mı bu durumu ne yapmam lazım