Aynen bende tatli badem yagi vardi onu ve zeytin yagi sürüyorum dişardan boşuna bişeyler almaya gerek yok
Kızlar 21+4 deyim şuan bugün karnimda kizarikliklar farkettim yüksek ihtimalle çatlamaya başlıyor kullandiginiz ve etkisini gördüğünüz çatlak kremi var mı ?
Canim yag kullan cok kuru ciltler icin vucud losyonuda kullanmayi ihmal etme niveanin var onu tavsiye ederim bende yag olarak kantoron kullniyorum valla gercek el yapimi suan 24 haftalik cokta memnunum asla kasinmiyor ikisi bi arada cokta güzel
Kantoron yağının herhangi bjr zararı olur mu diye düşünüyorum bitki ya hani vucutta emilirse bebeğe etki eder mi vs
kesinlikle bio oil kullanın ben 34+3 üm 45 kiloyla hamile kaldım belim falan yoktu ona rağmen çatlamadım
Kizlar iyi bir catlak kremi oneriniz varmi
Ben doktorumun önerisiyle Lierac krem kullanıyorum.Memnunum.
Benim doktorum bol bol zeytinyağı sür dedi.
Dogumdan sonra bacaklarımda catlak cogaldi hiç yoktu aniden oldu bu durumu yasayan var mı
Evet arastirin hatta hic iyi degil rahmi uyardigi icin düsüge sebep olabiliyormus kullanmayin
canınızı sıkmak istemem ama benim karnımdaki çatlaklar 37. haftada geldi çatlamadan doğuracağım sanıyordum ama son dakika golü yedik