Canım 28+2 yiz şuanlık. 4. Aydan itibaren gündüz bunu gece bio oil kullanıyorum yeni çatlağım olmadı tavsiye ederim ben
anladım peki trendyoldanmı aldınız hangi satıcıyı önerirsiniz benimde başlamam lazım sanırım göğüslerim ve karnım acayip kaşındı sabaha kadar gün içerisinde de devam ediyor sürekli olmasa da birde her seferinde kaşıyorum 16. haftadayz
Vazelin ya da doğal yağlar da kullanabilirsiniz ki doktorlar bunları tavsiye ediyor genelde önemli olan derinin nemli kalması
Trendyoldan Dermoaktif diye bir satıcıdan almışım canı. Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin. Vazalin petrol türevi yağlar içerdiği için cilt bariyerine çok önerilmiyor
Hepsini kullandım hiçbir işe yaramadı 29 haftada abiden 1 gecede çatlamışım
Tabi biz bu ürünlerle çatlamayı geciktirmeye ve aza indirmeye çalışıyoruz genetik yapı ve esneklik daha önemli
tamamdır teşekkür ederim
Karnimda çatlak oluşmadi diye dua ederken az önce karnımın altında eşim fark etti ve çatlak oluşmuş ilk gebeligim ve çok aşırı canım sıkıldı ya inşallah başka olmaz tek orda kalır bide çatlak için krem veya serum varsa bana yaza bilirmisiniz
Benimde öyle oldu maalesef ki en pahalı kremleri kullandım ama gün geçtikçe artmaya devam ediyor
Ben kimyasal içerikli şeylerden huylandığım için tahinin üstüne çıkan susam yağını sprey şişesine koydum fıs fıs sabah akşam öğlen kullanıyorum bir arkadaşım demişti deriyi yumuşatıyor çatlak olmuyor diye kendim öyle yapıyorum yapmak isteyen olursa fikir olsun
Merhaba kızlar ben birşey sormak istiyorum 18+5 im ve göbekte çatlak oluşmaması için krem arayışı içerisindeyim önerebileceğiniz bir krem var mı kullanıpta etkisini gören şunu alabilirsin diyebileceğiniz ?
Bir arkadaş bana bio oil çatlak yağıni önermişti aldım bir süre kullandım sonra bir yerde gebeyken vücudun bunları emip bebeğe zarari olacağını okuyinca bıraktım doğum sonrası kullanmaya karar verdim ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum buna uyun diye söylemiyorum kesinlikle ben bol su içtim catlaklarim oldu ama bol su içmenin de faydasını gördüm
Ben şu an hindistan cevizi yağı kullanıyorum işe yarayacak mı bilmiyorum ama bayagi yagli tutuyor vucudu bir süre
Hic kullanmadım krem cok da göbeğim yoktu ama olursa diye endise etmiştim en güzel çarenin kantaron yağı olduğunu duymuştum fakat zararı nedir ne degildir bilmiyorum iyice bi bakmak lazim
Balım bende basliycam krem vs kullanmaya ablamda bikac tane catlak kaldi sadece tatlı badem yağı ve bebek yagi kullaniyodu gün içinde araliklarla mesela birini sabah birini yatmadan 1 saat once fln baya yararini gördü benim karnimda yeni yeni buyuyo kaşıntı var doktorum karnin buyudugu için dedi o yüzden bence bi alın deneyin derim
Öncesinde düşüklerim oldu bir yılı aşkındır hamilelik sürecinde olarak cildim kuru olup çatlayacğımı düşündüğüm için nemlendirmeye başlamıştım. Havalar iyi olduğundan beri nerdeyse günde 3 kez krem yağ sürüyorum.
Hindistan cevizi, shea butter, bebe yağı vazelin bu ikisi petrol türevi biliyorum çok önermiyorum ama 34. Haftada her seferinde sürmeyi ihmal ettiğim iç bacaklarımda çatlak görmenin üzüntüsünü yaşadım karnımda henüz yok
Şuan 35 haftadayım son aylar belki bir günde bile çatlanabiliyor