Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Evet hanımefendi bozulacak vücudumuza önem veriyoruz sonuçta ki hamile psikolojisi bu küçük bişeye bile yeri geliyo ağlıyoruz.İnsanların duygularını küçümsemeyin…

3 Beğeni

Hele ki o lohusalık psikolojisi bambaşka olcak. Benimde şuanlık çatlağım yok baya özen gösteriyorum. İnşallah olmazda

1 Beğeni

İnşallah bende de olmadı ama özen gösteriyorum olmasın diye

1 Beğeni

Peki hanımefendi aman catlamayin.

1 Beğeni

İnşallah​:wink::wink:

1 Beğeni

Bende bu ikisini kullandim lierac cok cok iyi birde son olarak bunu kullanıyorum cok memnunum bundan da hic catlagim olmadi

Bunu da alayım o zaman :smiling_face_with_three_hearts: teşekkür ederim tavsiyen için :heart:

Kaçıncı haftadan itibaren ve ne kadar aralıklarla kullanmaya başladın peki

Sanirim 4 aylıkken basladim net hatırlamıyorum ama geceleri yatmadan once 1 kez kullandim son 1 aydir sabah aksam sürüyorum karnim buyudukce

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Rica ederim :pray:

https://www.trendyol.com/badger/karin-bolgesi-nemlendirici-krem-56-gr-p-33824627?boutiqueId=61

Merhaba teyzelerrr Bu kremi kullanan var mıdır yada uygun fiyatlı kullanıp memnun kaldığınız öneri rica ediyorum… Kaçıncı ayda başlamak lazım?

Ben bunu kullanmadım. Hamilelik ve bebek adı aaltına girince uygun fiyatlı hiçbir şeey yok :bowing_woman:t2: ben lierac çaatlak jeli ve bio oil çatlak yağı kullanıyorum. Şimdilik duştan duşa kullanıyordum ama artık hergün kullanmam gerekecek sanırım . Çok karnım kaşınmaya başladı . Onları sürünce rahatlıyorum. 22+4 haftalığım şimdilik çatlak yok. Ben 12.haftada başlaadım

bende başlamak istiyorum araştırayım dedim şimdiden göbek çıktı bile aldığım tüm kilo göbek bölgeme gidiyor :joy: Duş sonrası başlamak mantıklıııı

Senin kaç haftalıktı. Aynen duştan sonra üşenmiyor insan o an sürüyosun da sonraları üşeniyorum :sweat_smile:

13 hafta oğluşum olacak Allah izin verirse :heart_eyes: ama ben 5 kilo aldım bile hiç mide bulantısı vs olmadı sanırım ondan iştah tavannn Başlamam lazım bu çatlak patlak kremlerine

Bende 46 kiloyla hamile kaldım şuan 53 buçuk kiloyum. Bende çok kilo aldım . Yine kollar bacaklar zayıf ama popo , göbek, göğüse aldım. O yüzden bu 3 bölgeyede uyguluyorum yağları kremleri. Genelde oralar yumuşak dokular olduğu için oralar çabuk çatlıyor. Sadece göbeğine değil oralar da uygula mutlakka. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu​:smiling_face_with_three_hearts:

Sen yolu yarılamışsın :grinning: kilo alımın da güzel zaten zayıf hamile kalmışşın daha ne Aminnnn herkes sağlıkla kucagına alsın inşalllaahhhh :heart:

Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::purple_heart:

1 Beğeni