Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Hamilelikte catlak oldugunde nekullaniyorsunuz

Merhaba Gamze hoşgeldin. Ben de henüz çatlak yok 21. hafta dayım. Sen kaç haftalıksın? Çatlak oluştu mu? Sabah akşam kakao yağı, kakao yağı ve bio-oil kullanıyorum dönüşümlü olarak. Hep nemli kalmasına özen gösteriyorum. Henüz çatlamadım umarım çatlamaz​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ay iki kere kakao yağı yazmışım. Hindistan cevizi yağı yazacaktım

1 Beğeni

Bu iki ürünü dönüşümlü kullanmak için aldım. Henüz çok erken ama haftada 1-2 kullanmaya başladım

Henüz 19 haftalığım çatlak olmadı. Ben düzenli olarak hakiki zeytin yağı kullanıyorum. Kimyasallardan daha iyi olabileceğini düşünüyorum. :thinking:

3 Beğeni

Benmki henuz yeni yeni ogrendim fakat diger 2 gebeligimde cok zayiftim birden kilo alinca catlaklarim olustu busefer olusmamasi icin erken onlem almak istiyorum tesekkur ederim yorumunuz icin

1 Beğeni

Buda iyi bir fikir teşekkür ederim

1 Beğeni

Merhaba ben 26. Haftamın içindeyim hiç çatlağım olmadı bioderma atoderm yağını kullanıyorum güzel nemlendirici özelliği var

1 Beğeni

28 haftalık olana kadar çatlagm yok tu bu hafta çatlaklarım oldu 39 haftada

Sağlık olsun napalm çatlağım olursa da oğluşumun hatırasıdır der baş üstü ederim​:face_holding_back_tears: zaten genetik etkiliyomuş ama elimden geleni yapıyorum en aza indirmek için

Benimde çatlağım yok 23.haftadayım ama badem yağı kullanıyorum iyi geliyo

Badem yağı kullanıyorum ben sık sık nemlendirici sürüyorum

Sıfır catlakla doğuma girdim, çıktığımda inanamadim …Gebelikte hiç catlamayan ben doğumdan sonra çatlaklarla göz göze geldim…Olacağı varsa oluyor arkadaşlar nemlendirmek vs kalıcı çözüm değil malesef

1 Beğeni

Tabi ki kalıcı çözüm değil olacağı varsa da olur ama kendimizce önlem almakta fayda var keşke hamişlerin böyle moralini bozmasanız :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

34 haftalık ikizlere hamileyim bebe yağı kullanıyorum hiç çatlağım olmadı çok şükür

2 Beğeni

Katılıyorum. Olacaksa olur ama önlem almak en doğrusu. Belki 30 çatlak olacaksa 10 olur :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Mustela ve badem yağı sürüyorum hiç çatlagım yok şükür

bio oil ve wefood marka hindistancevizi yağı sabah akşam kullanıyorum 26. hafta henüz çatlağım yok inşallahta olmaz :slight_smile:

1 Beğeni

Bu 3 ürünü kullandim 36 haftaligim sifir catlak

Catlarsaniz moraliniz bozulacak yani hiii ilginç.