Teşekkür ederim
Merhaba güzel anneler
Biz bugün 15+1 olduk.
Göbeğimde çatlaklar oluştuğunu fark ettim. Bu kadar erken olmasını beklemiyordum açıkçası.
Neler kullanıyorsunuz ne önerirsiniz?
Tatlı badem yağı sabah akşam kullan derim öyle pahalı kremlere yağlara gerek yok çok iyi geliyor
Lierac jel kullanıyorum ben memnunum
Bio-oil yağ + Bioderma nemlendirici krem kullanıyorum.
Badem yağı kullanmaya başladım ben tavsiye üzerine
Hindistancevizi yağı ve bebek yağı kullanmıştım bir de tatlı badem yağı
Selamlar… Sizce hamilelikte oluşan çatlakları en güzel hangi yağ önler . Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bio oil yag al cnm
Bio-oil kullandım yine de çatlaklar oluştu ben de işe yaramadı
Oluşan çatlaklara bişey yapar mı bilmiyorum ama ben oluşmaması için Lierac çatlak kremi ile bio-oil çatlak yağını beraber kullanıyorum. Henüz hiçbir yyerimde çatlak oluşmadı. Göbek için daha erken belki ama kalça basenlerde de oluşmadı
Hindistan cevizi yağı bazı kişilerde oldukça etkili sonuçlar veriyor. Denemeye değer.
39 haftalik hamileyim tatlı badem yağı kullandim hiç catlama olmadı
Ben de çok zayıf olduğum için aynı endişeyi taşıyordum ama lierac ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum her gün, hatta son zamanlarda unutuyorum bile sürmeyi ama hiç çatlama olmadı henüz. 37+3deyim ve karnım aşırı büyük
Bütün o kremleri denedim iki tane çatlağım oldu 39 haftayım bazen genetik ilede alakalı oluyor
Kantaron yagi sürüyorum ama aktarcidan almadim kendi yaptigimiz yag idi
Merhaba. Bahsettiğiniz embeauty kremi hamilelere önerilmiyor. Sonrasında kullanabilirsiniz. Dikkatli olun lütfen
Kantaron yağının da gebeler için kullanımı riskli diyor uzmanlar. Araştırmadan lütfen hiçbirşey kullanmayın. Sizlere ve bebeklerinize bir zarar gelmesin sevgiler
Benim henüz çatlamadım demek için erken ama çatlamadım umarım doğumdan sonra da hiçbirimiz çatlamayız
şuan hindistan cevizi yapı ve kakao yağı kullanıyorum dönüşümlü olarak. Bir de tavsiye üzerine bio-oil aldım. Karnımı hep nemli tutmaya çalışıyorum bunlarla dönüşümlü olarak.
Arkadaşlar göbek çevreniz kaçıncı haftada çatlamaya başladı ve neler kullandınız faydası oldumu?