Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Zaten çatlagınız çok olursa doktorunuz ona göre ilaç verir Benim doktorum bolll su icmemi önerdi ve her duş sonrası nemlendirici ile masaj yapıyorum karnıma yada badem yagi ile

1 Beğeni

Bol bol nemlendirin doğal yağlar kullanmanızda fayda var cildiniz kuru olduğu için çatlıyor Ama bazen de ne yaparsanız yapın çatlağın önüne geçemiyorsunuz

1 Beğeni

Badem yağı kararma yapiyor diye duymuştum önyargiliydım herhangi bir sorun olmadi mı duş sonrasi nemlendirme önerini dikkate alicam cok teşekkür ederim

Rica ederim catlak icin yaglar var onlardan da kullanabilirsiniz bebek yagı ile bazen nemlendiriyordym herhangi bisey olmadi hem bebisim dogmadan ona masaj yapıyordum hemde ben rahatlıyordum cok iyi geliyor

1 Beğeni

Bir influencerın önerisi vardı bir krem hic catlama olmuyor ve çatlak görünümü azaliyor diye yorumlarida güzeldi doktorumuz önerirmi bilmiyorum

1 Beğeni

Denemekte fayda var doktor önerirse istersen bir dene ama ben güvenemiyorum

1 Beğeni

Bio-oil çatlak oluşumunu engelleyen yağ vardı.Ben onu kullanmıştım.Hiç çatlağım olmamıştı

1 Beğeni

Ben lierac diye bi çatlak kremi var onu kullanıyorum üzerinde de bio oil çatlak yağı sürüyorum. İşe yarıyor mu bilemem daha 19 haftalığım. Onu iyice karnım büyüdükten sonra anlayacağım. Ama kullanan arkadaşlarımda çatlak olmadı diyebilirim

1 Beğeni

Teşekkür ederim hemen inceleyeceğim :pray:t2:

1 Beğeni

Rica ederim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :pray:t2:

1 Beğeni

Badem yağı ve dalin vazelin kullanıyorum. Bu arada birazda genetikmiş

1 Beğeni

Merhaba. 3. Gebeliğim en ufak bir çatlama dahi yok. ve 3 ünde de bol su içtim, beyaz vazelin(eczaneden),bebek yağı ile masaj yaptım. Bazen kaşıntı oluyo, o zamannda soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kaşıntıyı geçiriyor. Bunları öneririm.

1 Beğeni

Merhabalar doktorum bana catlak oluşumunu engellemek icin Fito krem verdi ama ben kremin yapısını sevmedim bunun yerine ne kullanabilirim ne öneririsiniz?:cherry_blossom:

Bebeyağı veya Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin

Teşekkür ederim

Rica ederim :blush:

1 Beğeni

Bio oil yağını kullanabilirsiniz.Bende şuan onu kullanıyorum 32+4 teyim henüz çatlamadım

1 Beğeni

Teşekkürler

Bio-oil yağ ile nemlendirici krem kullanıyorum 33+3 oldum henüz çatlama olmadı

1 Beğeni