Merhaba hanımlar. 2 aylık hamileyim çatlaklar oluşmasını hiç istemiyorum. Çatlak için önereceğiniz krem var mı ve kaçıncı aydan kullanmaya başlamak gerek?
En faydalısı bebek yağı, ilk hamileliğimde sadece onu kullandım çok zayıf olmama rağmen hiç bir çatlağım yok. Bu hamileliğimde yine bebek yağsı kullanıcam
Anladım çok teşekkür ederim
Bu tamamen kişinin yapısı ile alakalı ben de hiç istemiyorum kilolu değilim 54 kiloyum ama vücudum çok müsait, onun için her gün duş sonrası kendimi krem sürüyorum 3 farklı marka kullanıyorum her gün dönüşümlü olarak, 19 haftalık olduk henüz bir çatlak olmadı çok şükür
Kızlar sakın bırakmayın benimki son haftalarda oldu:/// o yüzden devam edin sürmeye
Göğüs uçları ve göbek çatlağı olmaması için ne kullanıyorsunuz
Canım genelde hindistan ceviziyağı öneriliyor fakat çatlak işi kesinlikle genetik bir durum bence
Bende kakaolu vaselin duydum iyi nemlendiryor diye kullanmadım henüz ben ama kullanan varsa fikir verebilir
Kolaylık olsun diye aldığım ve memnun kaldığım ürünleri sana bırakıyorum kuzum, fiyat olarak da uygunlar. Ekstra Hindistan cevizi yağı aldım ilk olarak onu kullanmaya başladım. Diğerlerini ilerleyen zamanlarda kullanmaya başlarım diye başlangıç olarak bio oil ve Hindistan cevizi yağı yetiyor. Göğüs ucu kreminden aşırı memnunum ama şiddetle tavsiye ederim.
Teşekkür ederim
Rica ederim tatlım
Hindistan cevizi yağı aldım,35.haftadayım hiç çatlağım olmadı ama karnımda aşırı büyümedi
Ben de hindistan cevizi yağıyla başladım karnım büyüdükçe lierac la beraber yağı kullanmaya devam ettim. 2 haftam kaldı doğuma hiç çatlağım olmadı çok şükür
- Aydayım nivea el vücut kremi ve aleovera jel vardı evde 3. Aydan sonra kullanmaya başladım kullanıyorum da şuana kadar çatlama olmadı inşallah olmaz da. Aleovera zaten yaraları iyileştiren cildi hem nemlendiren onaran bir şey. Çatlaklar olmaması için nemli tutulması gerekiyor kuru cilt çatlar derler el yüz vucut nemlendirici krem olarak kullanılıyor zaten nivea arko gibi kremler. O yüzden ekstra şuan bişey almadım sadece göğüs ucu krem aldım incianın onu da son ay da kullanmaya başlayacam doğumu tetiklemesin diye. Ama tabi genetik diyorlar çatlama durumunu. Birde doğum öncesi çatlamayıp doğumdan sonra çatlayanlarda varmış. Doğum sonrası anlayacam ben de faydasını
Ben bir kaç tane kremi karışık kullanıyorum. Badger belly butter , palmers cocoa butter , palmers belly cream, ayni zamanda trendyoldan organik shea yagi ve wefood kakao yagi karisimi sürüyorum. Kafama gore gunde iki kere karisik bi sekilde suruyorum Bio oil de var onu da 20li haftalarda kullanmistim. Suan o bana cok yagli geliyor
Gebelikte çatlak oluşumu için neler yapıyorsunuz anneler önerirmisiniz
Bollll bolll su tüketin ve tuzdan kaçının gerçekten bolll su icmek çok önemli ben suan 38 haftalıgım hiç catlak yok ve şisme yok
Normalde çok su tüketen biriyim evlenmeden önce hızlı kilo alip vermeye bağli belli bölgelerde çatlaklarim olustu karnimda olsun istemiyorum beni çok üzer henüz gebeliğimin başındayken önlem almak istiyorum