Bende aynı mağduriyettym kullanmadım serum krem kalmadı her yerim çatladı özellikle bacak aralarım gögüs bölgem karnım hafif çatlaklıklar oluştu
Ben de 3. Aydan beri bio oil kullanıyorum duştan sonra özellikle hiç çatlağım yırtılmam olmadı bi arkadaşımız da kullanmış yazmış bakın onun da olmamış ben normalde zayıfım yırtılırım diyordum 35. Haftadayım şimdiye kadar hiç yok tavsiye ederim
Bende düşünüyordum alıp kullanmayı ha bugün ha yarın hangisi alım vazelin iyidir kullan diyenler oldu aile hekimi nemlendirici fln kullan dedi demlendirici vazelin kullandım ama çok çatladim
Bende hepsini yaptım çatladı doktorun dediği doğru cidden hiç bişey yapmayanlarin catlamiyor yapısal heralde
Burada ki zayıflık kilolu olup olmamak değil iç karın dedikleri yer esnek değilse yırtılma oluyor benim gorumcemde hiç bişey sürmedi iki tane doğum yaptı çatlak yok denecek kadar az mesela
Kakao yağı bende çok işe yarıyor.
Rica etsem ürünün görselini paylaşır mısın?
Kızlar merhaba karnimdaki catlaklar kıpkırmızı ve cok kasiniyor sizde de oyle olan var mi ?
Ben varım tabi 26 haftadayim geçen haftalarda göbeğimin alt tarafından kalçaya kadar kırmızı üstelik benimki arada kasındı kasininca da tuttum kendimi ama nafile
Bebek yağı iyi geliyor tatlı badem yağı Bir de Hindistan cevizi yağı kullandım ben onların dışında hiçbir şey kullanmadım çok iyi geldi tavsiye ederim
Kaşımamaya diren kaşımak yırtıklara yani çatlak oluşumuna sebebiyet veriyor
Kizlar hindistan cevizi yaği kullaniyorum çatlaklarım için bir zarari olurmu acaba
Hayır canım kullanabilir bebek yağı veya tatlı badem yağı da kullanabilirsiniz
Yok canim kullanabilirsin
Lierac kullaniyorum memnunum sikdilik hic catlagim olmadi henuz duzenli her gece yatarken soruyorum
Lierac ablam kullanmisti hic catlak olmadi simdi ben kullanıyorum 6 aydir henuz bende de yok
Merhaba çatlaklar için aşırı kilo almayacaksınız bu birinci kural ikinci kural genetiğimiz yatkınsa çatlamaya yapacak bir şey yok her türlü çatlıyorsunuz üçüncüsü de kullandığımız destek nemlendiriciler. Ben shea butter, striacare krem , bio oil ve bioderma yağ kullandım 37.haftamdayım hiç çatlağım yok normalde vücudum çatlamaya müsaittir ama çok kilo almamama bağlıyorum
zeytinyağı kullanmak mantıklı olur mu? çok kuru bir cildim var bebek yağı vs sürdüğümde hemen emiyor
Zeytinyağı asitli bir yağ bence hindistan cevizi veya badem yağı daha mantıklı
Benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç catlagim olmamıştı. Bunda da karnım ilkine göre çok büyük 24.haftada kaşıntılar başladı mustela krem vardı onu kullanıyordum ama hiç fayda etmedi. Sonra annem bende doğal kantaron yağı var ondan sürelim dedi onu kullanmaya başladım. Allah onları başımızdan eksik etmesin valla sürekli dua ediyorum kaşıntılarım geçti çok iyi geldi bana. 28.haftadayim hiç çatlağım yok şükür