Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Daha önceden iki doğum yapmıştım çatlaklarım vardı doktor bu sefer çatlaklar için Madecassol verdi düzenli kullanırsan karnın gerilmeye başladığında geçmişte olan çatlak izlerini de giderir dedi Şu an onu kullanıyorum aynı zamanda nemlendirici de kullanıyorum nivea’nın

Cildiyeden yazdırıyorum hem çok uyguna geliyor hem çatlağım olmadı hiç 6.aya girmek üzereyim

Bende yeni aldım çatlak olmaması için bio oil doktorum onerdi

Fiyatı nedir yağlı bırakıyormu

Lierac kullanıyorum

Badem yağı ve vücut nemlendiricisi kullanıyorum 30. haftadayım henüz çatlağım yok, önemli olan göbeğiniz gerilirken nemli olması konu bundan ibaret. Deriniz ile alakalı bir durum en iyi ürünü de alsanız yapısal olarak çatlağa meyilli iseniz her türlü çatlıyorsunuz

1 Beğeni

Doktor yazıyor ilaçlarımı toplu alıyorum net bşr fikrim tok ama pahalı değil

Arkadaşlar çatlak kremi ve nemlendirici olarak önerileriniz nelerdir almayı düşünüyorum ama araştırma aşamasındayım

Ben cildiyeden yazdırıyorum

1 Beğeni

Benim kullanmadığım hiçbir ürün kalmadı canım. Hindistan cevizi yağı, badem yağı, kantoron yağı, zeytin yağı, bebe yağı, reçeteli ve özel yazdırdığım çatlat önleyici kremler gel gör ki yine göbeğimin altında belimde baldırımda ve göğsümde bile çatlağım var. Geçen doktora danıştım kremim bitti öneri için ne alabilirim diye. Doktor bana ’ Boşuna para döküyorsun cildin çatlıcaksa çatlar bunu engelleyemezsin ’ dedi .

1 Beğeni

Doğru demiş doktorun çünkü biraz yapısal bu işler. Cildin çatlamaya müsaitse ne yaparsan yap çatlayacaktır.

1 Beğeni

:+1:t3: ki canlı örneğide benim kullanmadığım kalmdı ve çatladı :woman_shrugging:t3:

1 Beğeni

Bende aynı oldum yırtıklarım( çatlak demiyorum bakın) 2 3 parmak kalınlığında bazıları özellikle göbeğimin alt kısımları aşırı yırtıldı ve doğumdan sonrada ne yaparsan yap geçmiyor …bünye meselesi iç karın dedikleri yer genişse kilo almaya müsaitse çok fazla olmuyor ama için darsa en ufak sismede gidiyor

1 Beğeni

Çatlama nasıl oluyor ilk gebelik bilmiyorum ama göbeğin alt kısmından kalçaya kadar kırmızı lekeler var ben 10 11 haftalıkken karnım büyüdü iç karın dar ondandır galiba

Evet öyle zaten yırtılma damar izi gibi yüzeyde kırmızı kırmızı diyebilirim biraz kilo ile gebe kaldım kilo aldığım süreçte de sürekli kilo ala ala gittim yırtılmam olmamıştı şimdi korkuyorum gebeliğin 2. Ayındayım olursa diye yine de nemlendirmek istiyorum ama kendi kullandığım kremler arko falan uygun olmaz diye sordum . Teşekkür ederim yine de

Çatlaklarınız kaçıncı aydan itibaren başladı

3 aydan itibaren başlamıştı vücut kiloya uygun olmadigi için büyümeye başladıkça kırmızı damar gibi başladı karın büyüdükçe damarlarda büyüdü en son 7. Aydan sonra iyice arttı ve önüne geçilemez oldu …vücut yapısı çok önemli o yüzden bide genetik meselesi annede anneannede vs varsa sizde de ister istemez oluyor

1 Beğeni

Valla naparsan yap o lekeler olcak çok şey denedim daha çok oldu

Valla ben vazelin kullanıyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::joy: 3 adet çatlak kremi denedim hem işe yaramadı bence hem feci kaşındırsidı alerjik yaptı , vazelin kullanan da var çevremde çatlamadı vazelin den devam ke :joy:vazelin kullandığımdan beri çatlamalar durdu

1 Beğeni

Ben katılmıyorum arkadaşlara evet cilt yapısı ile alakalı ama normalde de çatlamayan bir yapıdaysan hamilelikte çatlıyorsun bununda önüne kremle geçersin benim cildim çatlayan yapıda öncesi popo bacakta vardı hamile kaldım şükür 8 aydayım daha çatlağım olmadı önceden olanları da sanki söndürdü bioil kullanıyorum

1 Beğeni