Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Beni de çok korkuttular o yüzden erken başladım deneyebilirsin lieractan çok memnun kalan tanıdıklarım var hem geç kalmış değilsin tam zamanı bence yanında doğal yağlarıda kullanmanı tavsiye ederim tüm vücudun için

Teşekkür ederim fikrin için

1 Beğeni

Valla ben Dr tavsiyesi ile bebek yağı ve hindistancevizi yağı kullanıyorum onun dışında tatlı badem yağı alovera jelide iyi geliyor :two_hearts:

L’occitane shea butter için cok iyi deniyor. Lierac kremle l’occitane arasinda kaldim ben de. Ikisini de deneyimleyen varsa paylasabilir mi?:slightly_smiling_face:

kızlar merhaba :star_struck: hamilelikte çatlağı önlemek için özellikle karın bölgesine en iyi gelen krem ya da yağ hangisi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz :smiling_face_with_three_hearts:

Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz :blush:

1 Beğeni

Çatlak kremi önerisi olan var mı

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Ben bebek yağı ve hindistancevizi yağı kullanıyorum birde tatlı badem yağı iyi geliyor :two_hearts:

Hoşbuldum teşekkür ederim

Rica ederim :two_hearts:

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz

Hoşbuldum teşekkür ederim

Tamam ilgilendirmeniz için teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende ozaman bı eczanede sorayım teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

Mrb kizlar ben de yeni hamile oldugumu ogrendim bana etkili denenmis bi catlak kremi onerebilir misiniz tedbirimi alayim en bastan

Merhaba, aramıza hoş geldin canım. Aşağıdaki blog yazısını okuyabilir, veya forumda benzer konulara göz atabilirsin.

https://blog.mucizeanne.com/hamilelik-catlaklari-ve-catlak-kremi-onerisi/9083/

Katı Hindistan Cevizi yağı kullanıyorum çok memnun kaldım

Kızlar çatlak kremi ne önerirsiniz

Escabel aldım ben fiyatı da uygun yorumları da iyiydi. Benim catlagim var ama yapisal

Biz 37+2 şimdiye kadar bi tek hindistan cevizi yagi kullandim çatlak yok