Hamilelik haftanız ve kac kg aldınız🤰🏻

Ben artık hesabı kaçırdım. Verdiğim kiloları geri aldıktan sonra ne kadar tekrar kilo aldım artık hesabı bıraktım. Artık gayretimin sabrı tükendi. Saldım çayıra. Son bir hafta da içimden geleni yiyeyim :sweat_smile:

14 haftalık 3.5 kilo nasıl başardınız onu yaa :see_no_evil:valla inşallah benim de böyle gider​:upside_down_face:

Doktorum iyi olmadığını söyledi hızlı almışsın dedi birde kafama bunu takıyorum şuan yolun başındayım yol uzun ama herkesin aynı olmayabilir yani başta hızlı alıp sonra almayabilirsiniz belki herkesin bünyesi hikayesi farklı o yüzden çok takmıyorum artık sağlıklı beslensek yeterli

Ben tarihimde gelmedigim kiloya geldim 91 kiloyum şuan birde ben meyve dışında bişi yemedim et süt ürünleri yumurta yemedim hamur işi yemedim fakat 90lara geldim :smiling_face_with_tear: bende korkuyorum 100 üstüne çıkmak Allah korusun. Ağır yaşamlar da bana bölüm açacaklar bebemle bu gidişte :face_with_hand_over_mouth:

Porsiyonu az az sık sık yemeye çalışıyorum artık meyve de yazın güzel oluyor ama o da hep şeker maalesef

@Hasen Meyvedeki şeker doğal şeker olduğu için aşırıya kaçmadan yiyebilirsin arkadaşım

14 hafta + 2 günlük gebeyim ama hic kilo almadim. Bebegim de icerde gelişmiyor mu acaba cok üzülüyorum

Haftası ile uyumlu ise korkma

O haftalarda kilo almaman normal,4 aydan sonra kilo alimi basliyor normalde,cunki mide bulantilar halsizlikler geciyor,bir yemek yeme isteği geliyor​:face_with_hand_over_mouth:Bebeğinde bu haftalarda hala cok minnak.kilosu gramlarda olduğu ici çoğu ultrasonda bu erken donemde kilo olcumu yapmaya bilirler.20 haftadan sonra her ay 200 gramdan baslayarak artim olucak kilosunda.Henuz kilo alimi demeyelim buyumu aşamasinda cunki.

Merhaba kızlar ben 20 haftalık hamiliyem haftasına göre normal 400-500 qr kilo alıyodum . Amma bu hafta 200 qr almışım .sizlerde nasıl oluyurdu kilo alımı?

En son tartındağımda 60kg olmuştum.1 haftadır hiç tartınmıyorum.Bebek kilo alsında ben almayayım.:otter:

Ben son 3 ay çok kilo almıştım. Haftada 500 gram alıyordum. Bende sadece bebek kilo aldı. :innocent:

Ben ilk şuan 6.ayın içindeyim her ay bir kg şeklinde alıyorum. İştahım hep çok açıktı ama şu sıralar açta olsam tokda olsam sürekli bişeyler yiyorum bu beni kilo konusunda korkutuyor.

Ben aslında kilo almak istiyorum kendim çok zayıfım 45 hamile kaldım 3 ayda düşdüm 42 şimdi ise tekrar oldum 47 amma bu haftadan itibaren kilo alma düşük ve bu beni rahatsız ediyo çoçuk inkişafdanmı kalda acabe deye düşünüyorum​:pensive:

Oyle bisey dusunme olur oyle seyler bi bakarsin kilo almadin bi bakarsin almissin ben 65 hamile kaldim ve 10 gun once tartida 67.800 gordum 26 haftalik hamileyim doktora kontrole gittigimde bebek almis cekiyi dedi ben almayim o aldin zaten ona sevineyim sende iyi dusun iyi olsun

İnşallah təki öyle olsun

İnkişaf ne demek oluyor?

Gelişmeden kalma demek

Sizin kilo almanız önemli değil ki bebek haftsı ile uyumlu olsun yeter

Ben en son 5.5. Ayımda tartıldım 5 kg almışım şuan bilmiyorum