Hamilelik haftanız ve kac kg aldınız🤰🏻

Ben 34 haftada toplam 18 kilo aldım :smiling_face_with_tear: 8 kilosunu 1. Trimesterda aldım. Sonrasında biraz yavaşladı diyebilirim. En az 3. Trimesterda aldım şimdilik. 3. Trimestera girdiğimden beri yanlış hatırlamıyorsam 3 kilo aldım

Sende kilo alımı çok hızlı olmuş , ben aksine ilk trimestimde kilo kayb etdim

Ben normalde de hızlı kilo alan biriyim. 2 günde 3 kilo aldığımı bilirim. Ama 2 günde 3 kilo da verebilirim. Kilo olayı bende biraz değişik :rofl: ortası yok

Ben toplam 12 kilo verdim. Şükürler olsun bebeğimde kilo artışı devam ediyor. 21 haftalık hamileyim

Ben 15+3 günlük ama 7 kg aldim göbüş belli olmuyor ama basenler aldi başını gidiyor :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

28+3 teyim bende toplamda yaklaşık 8 kilo aldım şuan.

Maşallah siz iyi almissiniz ben aldim basi gidiyor valla :roll_eyes:

36+4 oldum 12 kilo aldim :see_no_evil: daha da almadan doguma gidebilirim umarim :smiling_face::smiling_face:

Ahh bu basenler :person_facepalming: Hamilelikte korkum olmuşlardı :joy::joy:

Sendeee miii baseenn miii sen dogum yapmis gibi bile durmuyosunn kii bin kere masallah :heart_eyes: @NURAN

Bende 20 inci haftaya gircem 4 kilo almışım çok geğil heralde

Benim yanimda 0 kg canim maşallah :slightly_smiling_face:

Bence normal hamilelikte yanlis bilmiyorsan 15kg ideal ama :roll_eyes::thinking:

Ben şu an 25 haftalık Hamiləyim ve 2 kiloy aldım acaba normalmi

Çok protein tüketmemeye dikkat et istersen

Hic deme bu basen var ya bitiriyo beni en nefret ettiğim yer :joy:

Inanir mısın hic bir sey yemek istemiyorum ama sirf bebek için yiyorum az az ama bilmiyorum :thinking:

Bebeyim 22 hafta 3 günlüyündə 512 qiramdi simdi ne kadar bilmiyorum 2 hafta sonra detaylı Ulturasona Randevum var bakalım Hayirlisi

Hay maşallah valla utandim resmen :flushed:

Amaan sağlık olsun verirsiniz :sweat_smile: