Hamilelik haftanız ve kac kg aldınız🤰🏻

Merhaba kızlar. 26. haftama girdim ve 8 buçuk kilo almışım. Sizde durum nedir?

3 Beğeni

Eşim 13 haftalık 87 kilo ile başladı 83 oldu çok mutlu hamile kalmaya karar verdiğinde 92 kiloydu :grinning:

1 Beğeni

Bulantılarım çok olduğu için henüz kilo almadım

1 Beğeni

15 haftalık oldum ve hic kilo almadım aksine 2 kilo verdim :upside_down_face:

4 Beğeni

Her kadının hayalindeki hamilelik :grinning:

3 Beğeni

Allah Allah bulantılara rağmen kilo alan bir benim galiba​:sweat_smile: 14+4 ve aldığım kilo en son 5 kiloydu​:sweat_smile: 2 haftadır tartılmıyorum korkuyorum ahahhaha

4 Beğeni

Benim de bulantım oldu fakat oldukça azdı. Bir de ben normalde de ekmek, makarna, pilav gibi karbonhidratlari cok sevmeyen ve çok tuketmeyen biriyim. Sebze olan her şeye aşığım :sweat_smile: Sanırım ondan kilo almadım :smiling_face:

1 Beğeni

Hamile kalmadan hemen önce 20 kilo vermiştim. Kilomu koruyamadan hamile kalınca çabucak geri almaya başladım. Kaybetmeyi hiç sevmem diyip avutayım bari kendimi :rofl: Ben de Karbonhidrata aşığımmmm :sweat_smile: Tam bir anadolu kadınıyım :sweat_smile:

3 Beğeni

20 kilo mu sen harikasın. Ben hamile olmadan önce egzersizle 1 ayda 5 kilo verdim. Hamile kaldıktan sonra doktor hareket kısıtlaması verdi. İştahsızlık vardı. Az yemek yiyerek 5 kilo da öyle gitti. En son 19. Haftamda 3 kilo aldığımı öğrenmiştim. Ben de tartıya çıkmaya korkuyorum. Çok kilo alırsam normal doğum yapamam diye endişe ediyorum. İlla normal doğum olsun diyenlerden değilim. Bebek nasıl gelmek isterse öyle gelsin. Çok fazla normal doğum yapan gördüm o duyguyu merak ediyorum.

1 Beğeni

Yaa teşekkür ederim​:smiling_face::yellow_heart: Ben de çok merak ediyorum. Dileğim normal doğum. Ama sanırım bu kadar hızlı kilo almaya devam edersem bu çok zor olacak :frowning: Sağlıkla gelsinler inşallah, kilo elbet verilir ama doğumu etkilemesinden de çok endişeliyim. Normalde de hızlı kilo alan biriyim ama bu kadarını beklemiyordum

2 Beğeni

Bebeğiniz kac haftalik :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni
  1. Haftaya girdik bugün​:smiling_face_with_three_hearts:
2 Beğeni

Biz de 25+3 olduk zaman çok hızlı geçiyor

1 Beğeni

10+1 1 kg falan almışım

1 Beğeni

Ben 25+5 deyim 8 kilo almışım. Doktorum durmalısın dedi bu arada hamur işi canım çok çekiyor ama meyve ve yoğurt ile bastryorum kendimi. 161 boyum 62 ile de hamile kaldım şu an 69.5 kg dayım

1 Beğeni

21 haftadayım ama kaç kilo olduğumu olcmedim.ama 2 aylikken 54 düm qaliba

1 Beğeni

Kaç kiloda hamile kaldınız şuan kaç kilosunuz

Hamile kaldığımda 93 tüm . Şuan da 13+2 haftalık hamileyim 94.40 olmuşum yani 1,40 kg almışım ya siz ?

1 Beğeni

Şu anda 2 haftada 1 kilo aldığımı tespit ettik. Şimdilik normalmiş. Şu an 25. haftadayım, 52 ile hamile kaldım ve şu an 60 kiloyum. 6 ayda 8 kilo almışım yani. Doktorum normal şimdilik dedi

2 Beğeni

Ben 24 haftalik hamileyim 59 kq ım.hamile kaldigimi oğrendiğimde 53 kq dım, 6 kq almışım.İnsAllah 65 i geçmem 9 ayın tamaminda​:pleading_face:.İlk hamilrliğimde 18 kq almisdim.52 kqla gebe kaldim ilkinde doğuma giderken 70 kq dım.Allahdan Bebek doğdukdan sonra ödem de gitdikden sonra 59 a inmişdim.Diyet spor yaparak 47 kq olmusdum tekrar​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Ne siz sorun ne ben söyleyim :sweat_smile: 84 ile hamile olduğumu öğrendim. Şuan Allah bilir kaç. Korkumdan Tartının icaadını bile inkar ediyorum :joy:

2 Beğeni