Nefes alsan yarıyor demek ki
sıkma canını
33 hafta hamilelik 57 kiloyum 49 la hamile kalmıştım![]()
54 de hamile kaldim suan 62 24 haftam
Maşallah size ![]()
Merhaba kızlar bir şeyi merak ediyorum
14 haftalık oldu bebiş 3 buçuk civarı kilo aldım doktorum biraz hızlı almışsın 16 haftada maksimum 4 kilo almak iyidir dikkat et yoksa diyetisyene yönlendireyim dedi. Sizin durumlar nasıl? Çok sıcaklarda yürüyüş yapamıyorum. Normal yiyorum aslında ama şişkinlik çok oluyor.![]()
Bende de durum aynı
kendimi şöyle rahatlatıyorum, normalde 2 kilo almam gerekirken 4 kilo aldım amaaa 9 kiloyu veren 11 kiloyu da verir![]()
![]()
Zayıfsanız benim yerimede yıyın kız ![]()
65 ile başladım 69 a gidiyorum ![]()
23+2 yım 93 le hamıle kaldım maalesef doktor 5 kg al en fazla dedı suan 98 ım ödem bende cok erken olusmaya baslado +kılo tansıyon yuksek ve yagım cok fazla yag tuz herseye dikkat etmem lazım sız sanslısınız
Ilk 4 ay sadece 1.5 kg almıstım
Zoru başarmışsınız siz de maşallah
Allah hepinizin yardımcısı olsun sürekli karnım kazınmasa bide ![]()
Ama dıkkatlı ol canım hamıleleıgın ılerleyen zamanlarına dogru daha cok almaya baslıyoruz keske dıyorum planlı olsaydı da zayıflayıp kalsaydım herşeyden mahrumum
benim gibi yemek seven biri olarak cok zorrr ve daha yarisindayim
Hahahah yerim ama sizi yerim çok tatlısınız
doğumdan sonra emzirirken, koştururken veririz diye umuyorum ![]()
Benimde evdeki hesap çarşıya uymadı 58e düşüp hamile kalmayı istiyordum
evet daha dikkat ediyorum şimdilerde eskisi kadar canım bir şey istemiyor
Emzirdikçe acıkma durumu var bide
ayh neyse bir şekilde veririz veririz bebişler sağlıklı olsun
Valla ben çok kilo aldım. Haftada 1 kg alıyordum. Sonra bir durakladım. Doktorum da uyardı hamur işleri ve şekerli şeyler konusunda. Şu anki kilomu bilmiyorum ![]()
Ben 17+4 teyim şuan 3 kilo aldım ama sanki bu aralsr iştahım çok açıldı gibi birde r dersane başladı tekrar her tenefüs arası bişeyler yiyorum artık daha hızlı kilo alırım.
Benim de canım hamur işi çekti yedim ilk zamanlar onlar aldırdı kiloyu ![]()
Ben de ilk haftalarda hizli kilo aldim kilo artisi boyle devam ederse kontrol altina aliriz dedi doktor ki ben o kadar yemek yemiyordum sporda yapıyordum 2. Trimesterde yavas yavas almaya basladim sonra durakladı
herkesin bunyesi fsrkli tadini çıkarın keske canimin istedigi her seyi yeseydim diyorum simdi ![]()
13 haftalık bebeğim. Ben 3 ayda 7 kilo aldım sanırım sonralara doğru kapı bacaya sigamayacagim![]()
Sık sık az az yemeye çalışıyorum şimdi ![]()