Hamilelik haftanız ve kac kg aldınız🤰🏻

Nefes alsan yarıyor demek ki :grin: sıkma canını

33 hafta hamilelik 57 kiloyum 49 la hamile kalmıştım​:zipper_mouth_face:

54 de hamile kaldim suan 62 24 haftam

Maşallah size :bouquet:

Merhaba kızlar bir şeyi merak ediyorum :see_no_evil: 14 haftalık oldu bebiş 3 buçuk civarı kilo aldım doktorum biraz hızlı almışsın 16 haftada maksimum 4 kilo almak iyidir dikkat et yoksa diyetisyene yönlendireyim dedi. Sizin durumlar nasıl? Çok sıcaklarda yürüyüş yapamıyorum. Normal yiyorum aslında ama şişkinlik çok oluyor.:smiling_face_with_tear:

Bende de durum aynı:joy: kendimi şöyle rahatlatıyorum, normalde 2 kilo almam gerekirken 4 kilo aldım amaaa 9 kiloyu veren 11 kiloyu da verir​:rofl::rofl:

Zayıfsanız benim yerimede yıyın kız :face_with_hand_over_mouth:

65 ile başladım 69 a gidiyorum :frowning:

23+2 yım 93 le hamıle kaldım maalesef doktor 5 kg al en fazla dedı suan 98 ım ödem bende cok erken olusmaya baslado +kılo tansıyon yuksek ve yagım cok fazla yag tuz herseye dikkat etmem lazım sız sanslısınız :slight_smile: Ilk 4 ay sadece 1.5 kg almıstım

Zoru başarmışsınız siz de maşallah :slight_smile: Allah hepinizin yardımcısı olsun sürekli karnım kazınmasa bide :smile:

Ama dıkkatlı ol canım hamıleleıgın ılerleyen zamanlarına dogru daha cok almaya baslıyoruz keske dıyorum planlı olsaydı da zayıflayıp kalsaydım herşeyden mahrumum :face_with_hand_over_mouth: benim gibi yemek seven biri olarak cok zorrr ve daha yarisindayim

Hahahah yerim ama sizi yerim çok tatlısınız​:face_with_hand_over_mouth: doğumdan sonra emzirirken, koştururken veririz diye umuyorum :pray:

Benimde evdeki hesap çarşıya uymadı 58e düşüp hamile kalmayı istiyordum :sweat_smile: evet daha dikkat ediyorum şimdilerde eskisi kadar canım bir şey istemiyor

Emzirdikçe acıkma durumu var bide :smile: ayh neyse bir şekilde veririz veririz bebişler sağlıklı olsun

Valla ben çok kilo aldım. Haftada 1 kg alıyordum. Sonra bir durakladım. Doktorum da uyardı hamur işleri ve şekerli şeyler konusunda. Şu anki kilomu bilmiyorum :face_with_hand_over_mouth:

Ben 17+4 teyim şuan 3 kilo aldım ama sanki bu aralsr iştahım çok açıldı gibi birde r dersane başladı tekrar her tenefüs arası bişeyler yiyorum artık daha hızlı kilo alırım.

Benim de canım hamur işi çekti yedim ilk zamanlar onlar aldırdı kiloyu :frowning:

Ben de ilk haftalarda hizli kilo aldim kilo artisi boyle devam ederse kontrol altina aliriz dedi doktor ki ben o kadar yemek yemiyordum sporda yapıyordum 2. Trimesterde yavas yavas almaya basladim sonra durakladı :slight_smile: herkesin bunyesi fsrkli tadini çıkarın keske canimin istedigi her seyi yeseydim diyorum simdi :grinning:

13 haftalık bebeğim. Ben 3 ayda 7 kilo aldım sanırım sonralara doğru kapı bacaya sigamayacagim​:smiling_face_with_tear:

Sık sık az az yemeye çalışıyorum şimdi :frowning: