Aynı haftadayız canım ben bebek odasına başladım odasını boyadık dolabını beşiğini de aldım çantaya da yeni başlıcam hayırlısıyla ufaktan birşeyler almaya başladım bence tam zamanı başlamanın çünkü ne olacağı belli olmaz bide gittikçe ağırlasıyor insan artık başlamak lazım
Bende 29. Haftadayim genelde 32.haftaya kadar tamamlayın her şeyinizi diyorlar bende 32 civarı hazırlamayı düşünüyorum çantayı falan
Yarın inşallah 37.haftaya girecem hâlâ tam olarak hazır değilim maalesef
Yeni doğan zıbın kaç tane aldınız uzun kol mu aldınız kısa kol mu
Bende tulum aldım ayaklı ayaksız 1 ve 3 ay arası. 4 tane yeni doğan zıbın var 1 tanesi uzun kol 4 tane 3 ay 4tane de 6 ay var artık yeni doğan değilde 03 ay veya 3.6 ay alacağım dar gelmesinden bol gelmesi daha iyidir diye düşünüyorum bende e bebekten almıştım ama ek olarak yeni doğan uzun kol zıbın alacağım 2 3 tane daha
Bizimki de kız inşallah 24. Haftadayız olabildiğince az ve yeterli almak gerekiyor sürekli yıka kurut ütüle yapacağız artık zaten minicik kıyafetleri kışın at kaloriferin üzerine kurusun
Evet bakalım yaza toparlanırız artık bol bol gezeriz bebişlerle
Yazlıkları 6 9 aylıkmı alıyorsun genelde bende alacaktım ama kararsız kaldım doğum aralık başı gözüküyor 6 9 alsam yaza olurmu diye düşünmedim değil
Bende genelde yeni doğan ve 03 aylık kışlık ama 2 3 takımda3 6 ay kışlık alacağım yine bakalım aslında pek kıyafet almak istemiyorum ama çok güzel şeyler var engel olamıyorum kendime herkes çok şey alma diyor
Gidip defactoya bakmam lazım bunları almak için kumaşların dokusuna falan muhtemelen iyidir ama görerek almak daha iyi olacak benim için hepside birbirinden güzel
Biz beşiğini hallettik ay ay alalım dedik sırada puseti ve bebek arabası var sonra banyo ve kişisel bakım ürünleri olur yine bunları aldıkça kıyafette alırım en sona da kendim içn alışveriş yaparm bakalım yine eksik olursa doğumdan sonrada alınır ya şimdi herşey elimizin altında
Aldığım model bu oda yapmayacağım 2 yaşından sonra yapacağım o da o yüzden fazla yüksek modellere gerek yok diye düşündük bunda 2 yaşından fazla da yatar
Ana kucağı bende düşünüyorum ama eşim karşı geçen tutmasam mama sandalyesi alacak dedim onun acelesi yok yaza anca ek gıdaya geçer o zamanda alınır dedim
Ayy hiç sorma zaten ne yapacağını bilmiyor olmak en zoru biz resmen ayda 2 pazar bebek için alışverişe çıkıyoruz sabahtan akşama kadar sürüyor eve kendimi zor atıyorum baş ağrısı sesim bile kısılıyor o derece
Emzik biberon genelde baktıklarım philips markasıydı 350tl falandan başlıyor benim alacağım bebek arabası da prego lotus kabin boy veya prego aria plus ikisinin arasında kaldık ikiside kabin boy pusetleride var bakalım birisi 2023 model birisi 2024 model
Travel sistem düşündüm ben ilk önce ama çook ağır onlar ve fazla parçası dediğim markalara bakarsan trendyoldan hem az yer kaplıyor hemde taşıması ve sürüşü çok pratik fikir olsun ben gidip canlı bakmıştım sana dediğim modellere 2 kere. Öbür gitmeyede alacağız inşallah aslında bende erken dedim yaza alalım dedim ama fiyatlar git gide artıyor
Valla bende kış temizliği yapacağım eşim yardımcı olacak banada halıları yıkmaya vereceğim eylül ortasına veya sonuna doğru o zaman yaparsam iyi olur zaten çok batmaz en çok batan yerler mutfak ve oturma odası oluyor
Aynen biz yavaş yavaş ortaklaşa yapıyoruz silip süpürme bende o da eşyaları çekiyor kaldırıyor ağır işleri ona yaptırıyorum
Yavaş yavaş yaparsan sorun olmaz bence ya acelemiz yok ne de olsa
Kızlar bebişinizin kıyafetlerini kaçınci haftalarda yıkayıp yerlestirdiniz