Hamilelik döneminde bebeğiniz ve kendiniz için ne zaman hazirliklara başladınız🌸

Doğuma 2 ay kala yaptım iyi ki de erken yapmışım erken doğdu 2 aya kalmadı zaten :joy:

2 Likes

Benim de mayısta 28 haftaya gircem :rofl::smiling_face:

1 Like

Sağlıkla zamanında gelsin inşallah :heart:

Teşekkür ederim yani 32 haftada falan hazırlasam zamanıdır heralde hiçbir fikrim yok ilk gebeliğim bide kızım olcak :heart_hands::heart::joy:

1 Like

Ben 29 haftada hazırladım son haftalarda ne olacağı belli olmuyor birde insan yorgun oluyor yapacak halı olmuyor

Sorma günü gününe tutmuyo hele ki benim çok zor bı hamilelik geçiriyorum erken den de hazırlasam daha iyi olur gibi :smiling_face:

İşte ben 28 nci haftalarda falan hazırladım galiba haftayı tam hatırlamıyorum zaman geçtikçe ağırlaşırsın yapamazsın falan demişlerdi ağrılar falanda artıyor zaten şuan hazırlayabilirsin aslında hatta çantasınıda hazirla dursun ben çantasını pijamalarımi falan herşeyimi iyi ki hazırlayıp bırakmışım

Evt haklısın ilerde hiç hali kalmiyo insanın canının derdine dusuyosun daha alacağım şeyler var bitmiyo ki :joy:

Doğru bitmiyor ama aldıkça hastane çantasının içine at :joy:

Ay teşekkür ederim yardımın için diyorum acaba ne zaman yapsam etsem erkenden yapmam mantıklı geldi şuan :joy:

Merhaba annişler :nazar_amulet: 30+4 haftalık hamileyim bebeğimin kıyafetlerini artık yıkamaya başlayacağım. Roxy Sabun tozu aldım hep sabun tozu önerisi aldım. Yeni doğan için kaç derece de yıkasam sabun tozu vs kalmaz üzerinde? Sizler neler kullandınız? Sabun tozu yanında yumuşatıcı vs kullanmama gerek var mı? Yardımcı olursanız sevinirim :sparkles:

@esmeranne eğer doğal içerikli yumuşatıcı varsa kullanabilirsin yoksa hiç gerek yok. Sabun tozunu da çok koyma nasıl olsa yeni kıyafetler. 40 derecede yıkaman yeterli olacaktır.

1 Like