Hamilelik döneminde bebeğiniz ve kendiniz için ne zaman hazirliklara başladınız🌸

En doğru zaman bence çünkü ileri zamanda daha ağırlık oluyor zorlaşıyor

Yok canım erken değil bebişin ne zaman geleceği belli olmaz herşeyin hazır olması daha iyi günler ilerledikçe daha da ağırlaşıyoruz hareketlerimiz kısıtlanıyor bende yeni başladım sayılır yıkama bitti ütüleme kaldı 27 haftalık olduk prensesimin kıyafetleri yordu valla

Ben de dün bitirdim ufak tefek seyler kaldı. Iyiki burdaki arkadaşlarımızı dinleyip yapmışım 2 3 saatlik alışveriş turu bana tüm gece bacak ve bel ağrısı yaşattı. Bir kac hafta daha beklesek 15 dakikada pert olurmusum :sweat_smile:

Bende 28+5 deyim, hala alışverişi tamamlayamadim ki hastane çantasıni hazırlayım. Yıkayıp ütuleyip yerleştirmek için dolabının gelmesini bekliyorum. Valiz içi organizer sipariş ettim onun gelmesini bekliyorum daha kendime hiçbir şey almadım. Uf çok mu yavaş kaldım ne :grin:

Kiz ben kendimi unutmusum ya kendime alisveris yapmadim senin yanıtını okuyunca aydinlanma geldi​:joy:

:grin::grin: benim hep aklımda da alamadım bir türlü Pijama takımi baktım bir kaç kere, hep yazlık takımlar var kısa kollu ya da askılı modeller. Benim doğumum 27 28 eylüle geliyor yani Eylül sonu yani soğuk havalarda lohusalık yaşayacağım o yüzden ben uzun kollu pijamalar istiyorum. Sizce kısa kollu alsam üşür müyüm o aylarda

Benimde 15 20 Eylül arası . Geçen sene kış görmedik bu sene de bence oyle olur tabii hangi sehirdesin bilmiyorum. Bir de emziren anneler terliyormus sicak basiyormus ben o yuzden kisa kollu almayı düşünüyorum. 3lü setler var sabahlikli en kötü öyle bir alternatif olabilir ama kullanacağımı sanmiyorum.

1 Beğeni

İnanki hiç ama hiç erken değil. Heleki bu cehennem sıcaklarında kocaman göbekle 35 haftadan sonra o çantayı hazırlamak ölüm gibi olur zaten. 30.haftadayım şaftım kaydı çocuk odasını valizi hazırlicam diye. Enerjin yerindeyken yap kenara koy cezası mı var sanki

:joy::joy::joy: bebislerden bize sıra gelmiyor

Canım ben aldım trendyoldan geldi çok memnun kaldım fiyatı biraz fazla ama inan ki değer benimde doğumum o günlere denk geliyor kumaşı 4 mevsim bir bak derim hatta fiyatı düşmüş ben 2.000 liraya almıştım :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

üç gündür kıyafetlerin ütünün içinden çıkabilmiş değilim tam bitti diyorum bir yerden bir takım kıyafet çıkıyor :joy::joy:

Teşekkür ederim canim bakayım bi

Kızlar 24+1 haftalığız Allah nasip ederse inşallah Kasım annesi olacağım. Haftama yakın olan arkadaşlar ne gibi hazırlıklar yapiyosunuz şimdiden, ben birşey almadım henüz kesinlikle olmalı dediğiniz anne bebek için tavsiyeniz nelerdir doğum ve doğumdan sonra çok lazım oluyo dedikleriniz neler acaba

Merhaba derya, ben beşik, bebek arabası, yenidoğan kıyafetleri, nevresim takımı, yatak vs aldım 14. Hafta gibi tamamladim bunları…Sadece kendime gecelik almadım ve bebek için biberon vs. Hic kilo almadım belki alırım diye kendime kıyafet işini sona biraktim.Onun dışında şampuan bez falan alacağım Eylül de tamamen bitireceğim alışverişi sona bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye çantamı da hazırlamış olurum inşallah.Suan 23+4 günlüğüz Kasım 15 görünüyor doğum Allah nasip ederse

Biz 34 haftalık olduk daha hiç bir hazirligimiz yok alysveris yapılacak yıkanıp utulencek çanta hazırlanacak ve ben çok yorgunum kim yapicak bilmiyorum gerçekten en doğrusu 20. Haftalar hazırlık için

1 Beğeni

Ben 28.haftada kıyafet alısverisine basladım ama cok zorlandım. İlk gittiğimde istediğim her urunu bulamadım yada fiyatları uygun gelmedi almadım. Aynı gun baska bir magazaya gectim oradan da alısveris yaptım ama hala bir suru eksiğim vardı. Sonraki hafta yeniden alısverise cıkmak zorunda kaldım. Eksikler hala bitmedi bazılarını netten alıyorum. Kendim icin alısverisi ise sona bıraktım zaten… Kısacası iki haftam alısverisle gecti ama cok zorlandım hem bebek daha hareketli oldugu için yorucu oluyor ayakta durmak hemde sıcakların etkisiyle ayaklarım agırmaya basladıgı için zor oldu.Haftalar ilerledikce wc ihtiyacıda daha sık oluyor haliyle bu mevzuda sıkıntı oluyor. Ben acıkcası detaylı taramadan hemen sonra alısverise baslamadıgım icin pisman oldum. En gec 24 gibi baslasaydım cok rahat olurdum. Eğer bebege gardırop şifonyer vs alacaksanız oda yapacaksanız daha erken halletmeniz lazım. Ben sadece 6.ayda onları tamamlamıstım. İyi ki zamanında yapmışım diyorum şimdi… Aldıgım kıyafetleride yıkamaya basladım ama ütüsü yerlestirmesi var daha…

1 Beğeni

Merhaba anneler 28. Haftama girdim ama henüz çocuk odası vs hazırlamadım doğum çantası da yapmadım henüz erken gibi geliyor bana ama siz ne zaman nasıl hazırlık yaptınız yardımcı olursanız çok sevinirim

30 haftadan sonra kıpırdamaya mecali kalmıyor çabuk yoruluyorsun bana kalırsa hazırla en azından hastane çantanı:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Neler koymam lazım peki ben kendime pijama falan hiçbşeşy almadım kaç takım almalıyım

KENDİM İÇİN Ben 3 adet önü düğmeli pamuklu pijama koydum 1 adet de fotoğraf çekimi için lohusa takımı koydum. Göğüs ucu kremi İç çamaşırı 4 adet Emzirme südyeni 2 adet 1 paket depend Kişisel bakım malzemeleri(diş fırçası,macun,havlu,makyaj malzemeleri) Çorap 3 adet Terlik Emzirme örtüsü gelen erkekler olursa mahremiyet açısından Bir tane de tek kişilik nevresim takımı koyacağım BEBEK İÇİN 2 adet alt üst takım 1 adet 10lu hastane çıkışı 2 adet tulum 1 adet çekim için nakışlı tulum Müslin battaniye 2 adet 1 adet penye battaniye 3 adet çorap Tulumlarım ve takımlarım kendiliğinden eldivenli 15 adet bez 3 tane alt açma örtüsü Pişik kremi Ağız mendili Süt kaşığı Islak mendil kullanmicağım için pamuk Emzik bebeğime hemen alıştırmayı düşündüğüm için isteğe bağlı koymayabilirsin Bu arada bebeğim Eylülün ilk haftası doğacak gibi görünüyor normal doğum planlıyorum belli olmaz ona göre ihtiyaçlarını belirleyebilirsin ben bu şekilde ayarladım​:slightly_smiling_face:

Aklıma gelenler bunlar koyduklarımı not etmedim eksik yazmış olabilirim

1 Beğeni