Hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz?

Hamilelik sürecinize eğlence katıyorsunuz, bence çok güzel bir fikir :smiley:

1 Beğeni

Ama herkes küsüyordu​:joy:bize.

1 Beğeni

Siz eğleniyorsanız gerisini boşverin :grin:

1 Beğeni

Biz de 16. Haftada söyledik. Saklamak da ayrı zor :rofl:

1 Beğeni

Bende 8 ayimi tamamliycam inşallah ayın sonu.cinsiyeti eşim ve annemlerden başka kimse bilmiyor :grin: Eşimin annesine falanda demedik. Onalr her kese soyluyor cunki :grin: Annemin komşulari tarafdakilerde daha 8 ayimi tamamlayacagimi bilmiyor.onlar da beni 7 aylik :grin:saniyor

1 Beğeni

6 senedir evliyiz hiç çocuk düşünmedik en son düşündüğümüzde ise daha gecikme olmadan kaza geçirip yandım dokror ilaç vs yapmadan önce test yaptık negatif çıktığı için bir sürü ilaç aldım. Sonra tam iyileştim derken gecikme oldu ama devamlı regl sancısı gibi ağrım oluyordu bende herhalde yaşadığım stresten kaynaklı diye umursamdım. En son içime kurt düştü ve evde yaptım pozitif çıktı direk arkadaşımı aradım ağlamaya başladım korkudan. Ama 3 gün eşime söylemedim emin olmak için doktora gittim usgde direk göründü kan testine bile gerek kalmadı. Bu arada eşime yalandan regl olduğumu söyledim daha çok şaşırsın diye. Sonra Bende arakaşımın evide sürpriz kutu hazırladım içine fotoğraf idrar testini kavanozda koydum ve biberon. Video çektik Tam çay içerken adama verdim neye uğradığını şaşırdı yaklaşık o gece sabaha kadar uyumadık şaşkınlıktan eşim durmadan ağladı sevinçten.

4 Beğeni

Büyük zorluk atlatmışsınız ama sonu çok güzel olmuş :smiling_face_with_three_hearts::bouquet: eşinizin mutluluktan ağlaması da çok romantik olmuş :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Güzel bir anı oldu bize . Çok teşekkür ederim @Cansu

2 Beğeni

Ben 1 ay öncesinde hastaneye gitmiştim doktor bana polikistik oversin bebeğin olmaz dedi çok üzülmüştüm ağlamıştım diğer ay hasta olunca gel dedi hasta olmayı bekliyordum 1 hafta gecikti strestendir dedim çünkü olmayacak dedi doktor bana 10 gün falan geçti test yaptım pozitif çıktı eşimde ikimizde çok ağlamıştık polikistik over olmama rağmen hamile kalmıştım​:pleading_face::pleading_face::pleading_face:

3 Beğeni

Mucize bebek geliyor :star_struck::nazar_amulet:

1 Beğeni

Evet​:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: çok şükür

1 Beğeni

@Gulsen95 Ahh ne kadar güzel bir anı gerçekten :smiling_face_with_three_hearts: Çok güzel düşünmüşsünüz kutu hazırlayarak :star_struck:

2 Beğeni

@Cansu.ylmz Mucizelere sonuna kadar inanırım :smiling_face_with_three_hearts:

Sizinki de hayatınızdaki en güzel mucize olmuş gibi :star_struck:

1 Beğeni

Evet o benim mucizem :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım @NURAN

2 Beğeni

Benim kan tahlili mi eşim aldı :joy::joy::joy: o bana söyledi ben kan verdim ama sonuç enabizdan görünmüyordu o esnada eşim girmiş sağlık merkezine aradı beni gözümüz aydın dedi ikinci bebiş geliyor​:person_gesturing_ok:

2 Beğeni

Çok romantik olmuş :star_struck:

2 Beğeni

Sorma valla ilkindede beraber hastaneye gitmistik öyle beraber öğrendik hiç romantik bir anımız olamadı maalesef :smiling_face:

3 Beğeni