Yaa çok güzel ve komik olmuş ne güzel ![]()
Elimde testle iceri kosa kosa gittim oldu basardik dedim bu sefer oldu dedim ![]()
![]()
![]()
Biz eşimle evde yaptığım testi beraber bekledik silik bi çizgi çıkmıştı adetim de gecikmişti ilk defa hafta sonu olduğu için pazartesi hemen kan verdim onu da beraber aldık sonuç pozitif doktor hamilesiniz diyince eşim ne diceğini bilemedi kekelemeye başladı ![]()
hastaneden eve geldiğinde hala şaşkındı ![]()
Ben evde test yaptim bir cizgi silik cikti hemen saglik ocağına koştum kan verdim esime hic bir sey demedim bir tek buyuk oğlum biliyordu o benim sirdasim arkadasim dert ortagim neyse gittim verdim geldim ertesi gün tatile gitmek icin yola çıktım yolda dr telefonla arayip bilgi verdi ama ben esime hala söylemedim farkli planlarım vardi esim sordu ne icin aradilar diye bir seyler uydurdum genel tahliller icin bilgi verdi d vitaminim düşük vs. Diue gecistirdim Efe gizli gizli sordu ne oldu anne diye ben dedim 2 kez abi oluyorsun diye şaşırdı neyse tatil yerine vardik oglum soyle anne soylesene diye tutturdu simdi degil dedim neyse aksam ciktik etrafi dolanmaya orada kermes seklinde esya satan bayanlar vardi ne tesadüfse bebek yelekleri patikleri zibinlari satan bir teyze vardi o tezgaha yaklastim ve bi zibini ustunde Bu seneki hediyen benim babacığım yazan bi zibin vardi onu tam alicaktim eşime dogum gununde verecektim ama süpriz suya düştü esim yakaladi beni ustunude okuyunca babami oluyorum dedi ve ben ağlamaya başladım tuttamadim kendimi orda öğrendi bizimkide boyle oldu ![]()
![]()
![]()
Ya iyi sabretmissiniz ben sabredemedim ![]()
![]()
Aslinda elimde olsaydi dogum gjnune kadar soylemeyecektim göz yaslarim ele verdi bir şey uydurup ayrilirdim o tezgâhdan ama babami olacağım diyince göz yaslari sel
Ben çok yoğun yaşamadım neden bilmiyorum 2. Ayda hamile kaldım hiç beklemiyordum bir yandan tabi yenu evlendim etrafın baskısı daha erken sakın yapmayın vs ailemden biraz çekiniyorum etraf baskısı işte biraz zaman geçtikten sonra asabildim
Inanir misin ben buyuk oğluma balayinda hamile kalmışım
cunku kina gecemden 2 gun once renglim bitmisti balayindan donduk 15-20 gun sonra baygınlık gecirdim kan tahlilinde cikti ben şok oldum daha 18 yasindasin hamile kalmışım 19 yasinda kucagima aldim oğlumla büyüdüm iyiki de olmus can yavrum annesi kurban
Ahahahha yerim yaa. Oldu, başardık diye bağırman gözümde canlandı ![]()
![]()
İkinci gebeliğim buna benzer oldu benimki de ![]()
Dizi izler gibi okudum
Bayıldım ![]()
![]()
![]()
Süslü püslü kutular yazılar yazıp sürpriz yapmayi hayal ederdim hep. Ama eşim çok çocuk istediği için regl takvimini takip ediyordu sürekli soruyordu. Kendisi test yaptırdı tuvaletin önünde bekledi sonucu. Çıkar cikamz elimden alıp kendisi gördü. Keşke doğumu da eşim yapsa ![]()
Güzel fikir benim temennimde o yönde ama maalesef ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
öyle bi şey keşke mümkün olsa benim eşim yemeği çok sever bende yemekten yiyememeyi yaşasın çok isterdim neler çektiğimi ama kısmet

Eşiniz kadın doğum doktoru mu ![]()
Hayır
ama olsaymis tam yaparmis işini.
![]()
![]()
oyle oldu