Hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz?

Hamile olduğunuzu eşinize veya sevdiklerinize nasıl söylediniz?

2 Beğeni

Eşimle test sonucunu beraber bekledik :rofl::rofl::rofl:
Sevdiklerimize 16. Haftada söyledik. Doktorumuz cinsiyet tahmini için yapılan kazı kazan verdi. İki anneye de kazıttık. 16. Haftada kontrolümüz vardı bebeğin resminden 3 tane çıkarmasını rica ettik. Biri bize diğerlerini annelerin buzdolabına yapıştırdik.

4 Beğeni

Benim zaten reglim gecikmisti o yüzden ikimizde bekliyorduk. Sabah erkenden test yaptım ve pozitif çıktı. Eşim uyuyordu onu uyandırdım ve söyledim :sweat_smile: iki tarafin anne babasina da hemen söyledik :sweat_smile: Ben cok tutamam da

1 Beğeni

Sürpriz bi kutu hazırladım. İçine bi tane emzik, baba oluyorsun diye kart, kan sonucum ve yaptığım testi koydum. Eşim de o aralar bilgisayarı için mouse istiyordu baya pahalı bişey :smiling_face_with_tear::rofl: sana hediye aldım diye video çektim mouse aldım sanmış şok olmuştu​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Yaşadığı şoku tahmin edebiliyorum :slight_smile:

1 Beğeni

@anon43023311 siz bu güzel haberi nasıl paylaştınız

Test vermeden önce o akşam soğuk algınlığı için acile gitmiştim doktor baktırmamı söyledi ilaç yazmadan önce. Bu yüzden eşimle birlikte sonucu bekledik. Yoksa sürpriz yapmayı çoookk isterdim :):):slight_smile:

2 Beğeni

Sizin daha güzel olmuş. Biz sanki e-okulda sonuç görmeyi bekler gibi bekledik :smiling_face_with_three_hearts::rofl:

1 Beğeni

Adetime 1 hafta kala sürekli açtım canım bişeyler çekiyodu buzdolabını açıp açıp bakardım​:rofl::rofl:eşim de şüphelendi benden hamilesin demişti o öyle diyince ben de adetimden 2 gün gecikince test aldım pozitiv çıktı

3 Beğeni

Ben öğrenmeden önceki ay ilk defa gecikme yaşamıştım 10 gün kadar ama hamile değildim sonra regl oldum bu ayda yaşayınca hiç ihtimal vermedim regl ağrım vardı bekliyordum . Yok ya değildir diyerekten eşim bir test alalım dursun dedi bende aldım ama yine beklemiyorum ondan sonra içime bir kuşku düştü eşim uyurken gece 23:00 test yaptım koydum kenara hiç umursamadım 5 dk sonra baktım pozitif şok oldum eşimi uyandırdım banyoda yukardan birşey almam lazım uzanamiyorum alır mısın diye geldi uyku sersemi aldı sonra testin olduğu yere yönlendirdim dedim oraya bak al onu eline ne alcam yaa napiyosun dedi :rofl::rofl: sonra jeton düştü sevindi ağlamaya başladı

4 Beğeni

İyi pilan mıs ama , eşine yazıkolmuş uykusunun ortasinda uyanmis adam​:sweat_smile:sinirden catlardim onun yerinde olsaydım​:sweat_smile:

1 Beğeni

Yok kız :rofl::rofl::rofl::rofl: öyle bişey yapsaydı napardim bilmiyorummm

1 Beğeni

:sweat_smile:ama sonuç iyi olmuş diye sinirlenmemiş .
Profildeki sen ve eşin degilmi?

Siz nasıl tanisdiniz,esin turkce biliyormu?
Sen afrika dilinde biliyormusun?nasıl bir ulke yasamı iyimi

Evet eşim ve ben

1 Beğeni

@Dilan siz bu güzel haberi eşinize ve sevdiklerinize nasıl söylediniz :smiling_face_with_three_hearts::innocent:

Son zamanlarda sizden çok güzel müjdeler geliyor
Eşinize sevdiklerinize nasıl söylediniz
@fKRkS29 @Sebahat-Mustafa

Ay ben zaten cıkmaz diye hemen yapar yapmaz yanina goturmustum beraber bekledik​:joy::joy: zaten erkekler daha sey olur ya silik cizgi ciktigi icin tam heveslenmek istemiyo kan testini bekliyo ama cok sevinceginden eminim daha kimseyede soylemedik annemlere bile yarin kandan sonra hersey belli olcak sabirsizlaniyorum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben hamile oldugumu oyrendiyim an hediye kutusuna koyup eşime getirdim oda açıp bakinca şok oldu sevindi tabiiki.sonra ablama soyledim.oda annemlere soyleme ben söyleyip müjde alacagım dedi

2 Beğeni