Hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz?

Merhaba aramıza hoş geldin. Azerbaycan’dan sanırım. :wink:

Merhabalar ,Evet Azerbaycandan :upside_down_face:çokdandır mucize anneyi yuklemişdim.giriş yapamıyordum ama şimdi yapdım .

1 Beğeni

Tekrar hoş geldin. Can Azerbaycan’a kucak dolusu sevgiler. Sizi seviyoruz :heart:

2 Beğeni

Hoş buldum,turkiyeyede selamlar.bizde sizi seviyoruz.

2 Beğeni

@Cesurumm hoşgeldin :innocent:

1 Beğeni

Hoşgeldin :hugs: ne güzel Sürpriz yapmışsınız. Ben dayanamayıp hastaneden çıkar çıkmaz eşimi aramıştım baba oluyorsun diye :sweat_smile: Kimseye Sürpriz yapamadım, dan diye söyledim :joy:

2 Beğeni

Benden sabırsızı yok diyordum ama varmış :grin:
Benim coktandır aklimda vardı daha evlenmemişden önce.onun için rahatlikla yaptım​:smiling_face_with_three_hearts:

Sən evliliyinden kaç ay sonra hamilə kaldın?yani kaç ay tercih yaptın?

Ben evləndiyim aydan hamile kaldim bile isteyerek.
Çünki anne olmayı çok istiyordum .Allahıma şükür ki bana bu duyguyu tatdırdı:smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni

Ben 27 yaşımda evlendim. 29 yaşımda hamile kaldım. Önce evliliğe alışmak istedim. Sonra evimizi bebek sesi ile canlandırmak istedik.

2 Beğeni

Ben de 25 ile evlendim 28 ile hamile kaldım :smiling_face: Beklemek istedim önce evliliğe alışmak ve biraz da bilinçlenmek istedim. Annelik büyük bir sorumluluk istiyor, buna kendimi uzun uzun alıştırmak istedim. Eşimle de başbaşa olmanın tadını çıkarmak istedim. Artık tamamız, evliliğimiz de oturdu dediğimiz anda düşündük karar verdik. Karar verdikten 3 buçuk hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim :smiling_face:

4 Beğeni

Eşimde 1 sene falan beklemek istədi evliliyin tadini cikaralim diye :smiling_face_with_three_hearts:ama ben bebek istiyordum gercekten.hem çocuk yapalim diyince , olacak diye bişey yok .Allah vermeyede bilir yani çogunu gormuşdum oyle…yani belki istədiyim zaman cocuk olmama şanssızlıgım.olur diye korktum .əgər oyle olucaksa .müayinə falan tedavi görmək gərək gecikmesin diyesinden…boyle karar verdim və allaha şükür olsun ki bana evlat verdi evlenip bebek istediyimde…
Bu arada 18 yaşındayim , küçüyünüzüm qaliba​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah​:smiling_face_with_three_hearts: Kaç haftalık ?

1 Beğeni

Amin teşekkür ederim sende inşallah​:pray: 18hafta 5 gün​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok zorluklarla geldim ben buraya kadar .Allah yardımcım olsun :pray:sağ salamet dogurayım,:pray:
Yemek yediyim an sonradan kalkıp kusuyordum durduk yerd miydem bulaniyordu.acikiyordum gic bisey istemiyordu canım ve aclikdanda miydem bulanip kusuyordum .marketde bayıldım 3 hafta önce …yani anlatmakla anlaşılmıyor …yani ceken biliyor…çok zor hamiləlik geciriyorum.Allah karşılığını iyi versin Amin :pray:

2 Beğeni

Âminnnn oyyy maşallahhh sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :purple_heart:

2 Beğeni

Aminn canım aminn​:pray::pray:hep dua ediyorum zaten.Rabbim işitsin :pray:

2 Beğeni

Ben kafamda cok kurmustum söyle söylerim böyle söylerim diye ama belli oldugu an aglaya aglaya cıktım lavabodan esim de bisey oldu zannetti cok korktu​:smiling_face:söyleyince de cok sevindi

3 Beğeni

Biz daha soylemedik buyuklere karnım zaten yavaş büyüordu ilk gebeliyimde 9ayllk gebe karlnı 6,7 ayllk gebenin karnına benziyordu . Şimdi sanki daha hizli büyüyo ama tam belli deyil biz karnımı herkes farkedene kadar soylememeyi düşünyoruz :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

@Su-misali Eğlenceli bir düşünce olmuş sizinki :smiley: Bakalım ne zaman fark edilecek ? :blush:

İlk hamileliyimde cinsiyeit saklıyordum şimdi karınımı:face_with_peeking_eye:bakalım ne zamana kadar sacmalaycaz daha​:sweat_smile:

2 Beğeni