Hamile anneler ve mide bulantisi çekenler bu yaziyi mutlaka okuyunnn

Hayırlı olsun benimde yoğun bulantılarım oldu bulantı olacı kullanmama rağmen fakat bende elma çok işe yaradı bulantılarımı kesiyor benim umarım sende de etkili olur

Deneyeceğim kesinlikle çok teşekkür ederim :sparkles:

Ben bunu buldum simge duman gebelik egzersizleri vs yaptıran bir eğitmen takip ediyorum kendide hamile bu bilekliği paylaşmış danışanları için Hepsi burada

Bende 6. haftada başladı kusmalar. İlk 2 3 hafta işkence gibiydi, özellikle sabah ne yesem çıkarıyordum, içtiğim suyu dahil. İlaç kullandım ama pek bir işe yaramadı. Şuan 14. haftadayım, o günlere nazaran azaldı, her gün mutlaka kusardım, artık haftada 1e falan düşmeye başladı, doktorum yavaş yavaş iyice azalacağını söyledi. Merak etme yani, her hamilede mutlaka oluyor ilk zamanlarda böyle şeyler​:see_no_evil:

Umarım hızlı geçer bu dönem :woman_facepalming:t3::heart:

2 Beğeni
  1. Haftadayım ama inanılmaz derece bulantım var yemek yiyrm bulantı dan ne kusuyorum nede yiyebiliyprum özellikle mutfagıma girip birsey yapamıyrm 3 gündür ve sürekli bi uyku halimda cok sersemim 1 gün güzelce gezyrsam ertesi gün pertim ay bu normal mi sizdece
1 Beğeni

Ya midem bulanıyor ama cıkarsmıyrmda bi kez zorlayayım dedim kasıkdan biraz agrı olduda ve kusamadım da bebek kasılır dendi diye zaten bulantı var ama kuma yok ama bu yzden iştahsızlık cok

Yarın kalp atısını duymak için gidecegim zaten söylerim de dua edin sizde banada yarın için ve inşallah hersey hepimiz için iyi olur :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ay inşallah duyalım da yapıcam zaten video cekerim felan cok heycanlıyım varya hemen yarın hastaneye gitmek istyrm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin inşallah ya :palms_up_together:

1 Beğeni

Merhaba. Ben ilk 6 hafta bulantı hiss etmedim. Bulantılarım 7 de başladı 10 da bitdi. Sadece bulantı vardı kusmuyordum 13. Haftada yeniden bulantılarım başladı bazı sabahlar işe erken gitdiyimde ve yemek yemeden çıksam oluyor ve kusuyorum. Bazı sabahlar ise olmuyor. Bu durumu yaşayam varmı?

1 Beğeni

Bende 13 +2 günlük hamileyim hiç bulantım olmadı ama sabahlari kahvaltı yapmazsam bulantım oluyo ama normal bulantı değil doktora sordum safra bulantısı dedi

1 Beğeni

Normal, 16. haftaya kadar devam edebilir. 16. haftadan sonra rahatlarsınız :blush:

1 Beğeni

Ben de 14. Haftadayım kusma ve bulantılarım geçti gibi ama dediğiniz durum oluyor bende de. Haftasonları eşim kahvaltı hazırlıyor. Haliyle keyif yapıyor biraz gecikiyoruz kahvaltıda. O zaman kusuyorum. O yüzden öğünleri atlamamak ya da ara öğünler yapmak önemli.

1 Beğeni

9 hafta mide bulantısını ilaç dışında neyle bastirdiniz kızlar

1 Beğeni

Tuzlu kraker iyi geliyordu bana

1 Beğeni

Canlar bu hafta 8+3. haftamdayım 7haftaya girer girmez yaklaşık iki haftadır mide bulantım var özellikle sabahları midem boş olmasına rağmen söylemesi ayıp öğürmeden güne başlamıyorum ve benim gibi olanlar için bir öneride bulunmak istiyorum. Arkadaşlar kesinlikle normalde günlük bir öğünde aldığınız miktar ne ise onu yarıya düşürün çok az beslenin bir saat sonra acıkırsanız meyve yiyin veya yine atıştırın benim en büyük hatam normalde nasıl yiyorsam öyle yiyip bulantı olmamasını beklemekti bunun imkanı yok gibi az yiyin araya ara öğün sıkıştırın, bir diğer önerim ise şu first sakızlar varya aromalı resmen imdadıma yetişmiş gibi bir şey iki üç gündür böyle deniyorum ve gerçekten daha iyiyim benim gibi sıkıntı çekenler için öneri olsun :nazar_amulet::sparkles:

5 Beğeni

Bende cok az oldu 7. Haftada basladi 11. Haftamda bitti şuan 12 haftaligim bazen kusuyorum ama çok nadir oyle cok kusan biri de degildim şükür rahat gecti sadece sabahlari kusuyodum

Harika tavsiyeler oldu, teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Ne demekk :kissing_heart::heart: