Hamile anneler ve mide bulantisi çekenler bu yaziyi mutlaka okuyunnn

Valla o bulantı ve kusmaya ilaçtan başka çözüm yok ne yazık ki. Ancak kraker, leblebiyle anlık bastırmalar yapabilirsiniz. Ama bulanacaksa yine bulanıyor, kusacaksam yine kusuyorum sadece şunu söyleyebilirim azalıyor. 13. Haftaya gireceğim sabah illa kusuyorum. Ama gün içinde çok şükür daha iyiyim artık ama ara ara öğürmeler yaşıyorum kokulardan ötürü

2 Beğeni

ilacın faydasını gördünüz mü peki

ilaç kullandınız mı hiç

Kullanmam gerektiği günler kullandım. Eğer dışarıda olucaksam, bir yolculuk yapmam gerekiyorsa kullandım. Ama evde olduğum zamanlar kullanmadım

1 Beğeni

Evet kesinlikle bana iyi geldi sabah ve aksam 1 er tane iciyorum yoksa kafami kaldiramiyorum bulantidan. Yine bulaniyor tabi ki ama o derece degil. Zaten hamileler icin uretilen bir ilac hemen hemen herkes kullaniyor

1 Beğeni

Banada aynı ilaçtan verdiler ama sadece akşam 2 şer tane içmemi söyledi eczaneci normal mi ki ve üstünde aç karnına içilmesi yazıyo.

Doktorun onerdigi sekilde iciyoruz evet bazi doktorlar aksam 2 tane oneriyor sorun olmaz bazi tanidiklarim o sekilde kullaniyor @Aycan1

1 Beğeni

Kızlar selam 5+6 haftalık gebeyim ve miğde bulantım yoktu 3 gündür başladı çok fazla şekilde sürekli migdem ağzımda gibi hissediyorum bunun için neler yapabilirim​:thinking:

Sakız çiğnemek yataktan kalkmadan önce galeta kraker tarzı tuzlu yiyeceklerden atistirip yataktan öyle ayağa kalkmak uzun süre aç kalmamak bulantinin fazla olmasına rağmen yine de mideyi boş bırakmamaya çalışmak fayda sağlayacaktır.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim sağolun :smiling_face:

1 Beğeni

Merhaba 6 hafta 5 günlük hamileyim gece 1 buçukta mide bulantısı ile uyandım 04.50 ye kadar devam etti üç defa istifra ettim bu kadar uzun olması normal mi? :melting_face:

2 hafta boyunca gözümü açmamdan gece kapayana kadar bulandı benim :smiling_face_with_tear: sonra azaldı ama :smiling_face:

Ne yazık ki çok normal 12 13. Haftaya kadar devam da edebilir herkesin farklı oluyor benimde ikinci gebeliğim bulantı ve çok halsizim sizleerde de halsizlik var mi

Evet kişiden kişiye değişen bir durum bende hiç istifra etme olmadı ama bir tanıdığımda sürekli istifra edip kilo vermişti ilk haftalarda doktorunla görüşüp mide bulantısı için ilaç alabilirsin canım

Kizlar 10 haftalik hamileyim siddetli bulanti koku hasasiyeti yasiyorumm prilM hap kullaniyorum etki etkimiyor ne yapmaliyim hersyeden tiksinmisim​:disappointed_relieved:

1 Beğeni

İlk haftalar zor, az sabredin :pleading_face:

Canlarım gebeliğimin 7+3 haftasındayım ve birkaç gün önce mide bulantım başladı sabahları hiçbir şey yiyemiyorum sonra da vicdan yapıyorum bebek benden besleniyor diye öğlene doğru biraz düzeliyorum anlık aç hissettiğim oluyor yiyorum bin pişman oluyorum çıkarmak istiyorum şimdilik kusma yok ama bi öğürsem kusarım yani hep sınırda bana bir öneriniz var mı hayatım kaydı :woman_facepalming:t3:

1 Beğeni

İçim rahatladı üzülüyordum yemeyince beslenmez diye :frowning:

3 Beğeni

Çok şükür senin adına sevindim :blush: umarım benimki de artmadan böyle devam eder ve geçer

2 Beğeni

Güzel günler görüp bu günleri gülerek analım inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni