Hamile anneler ve mide bulantisi çekenler bu yaziyi mutlaka okuyunnn

Ayy sağolun içim rahatladı

1 Beğeni

Kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe bile değişiyor. Hiç endişelenme tadını çıkar. Benim de 5. Haftada bir şeyim yoktu.6’da başladı 7 ve 8 de dayanılmaz bir hal aldı. Şimdi azaldı ama arada yokluyor.

2 Beğeni

Anladım çok sağolun korktum bmde bi an bi sıkıntı mı var diye bnde çünkü geneşde kusmayla başlar hamilelik yani en yaygın belirti bende olmayınca endişelndim bi an

@Öykü18 bence korkmayın hatta sevinin öyle zor ki kusmalar günde 7-8 kere kusuyorum neredeyse beslenmiyorum aç geziyorum kimisinden bi hamilelik belirtisi bulantı olup geçiyor kimisi çok kusuyor 3. Ayda kesiliyor kimisi de doğuma kadar kusuyor siz şanslı kısımdasınız

1 Beğeni

Benimde bulantılarım oluyor ama kusma yaşamadım hiç. Bu gayet normal sıkıntı yok canım :wink::hugs:

1 Beğeni

Umarım dediniZ gibidir çok şükürler diyeyim o zaman

1 Beğeni

Aynıyız desenize :slight_smile:

2 Beğeni

Evet ve bu çok iyi bir durum bence :smiling_face::smiling_face:

Bende hiç kusma yaşamadım sadece midem çok boş olduğu zaman yaşıyordum istifar ediyordum onun dışında çok rahat geçiyor benimde

@Öykü18 Tesadüf sanırım aynı belirtiler :joy::joy::heart:

1 Beğeni

Bulantisiz kusmasiz gunleri iple cekiyorummm bende :face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes:

1 Beğeni

Ben de hic kusma yasamadim, mide bulantisi da belli belirsiz cok az yasadim. Hatta su an 16. haftamdayim yani ilk trimesteri bu sekilde tamamladim daha da olmaz herhalde bu saatten sonra. :slight_smile:

1 Beğeni

İnşallah olmaz diyelim benm zaten kusma fobim var hiç sevmem çok şükür şimdiye kadar olmadı olmasında

Arkadaslar 2 aylik hamileyim surekli mide bulantim var hic bir sey yiyemiyorum Hadi diyorum bisiler hazirlayayim mutfaga giriyorum mide bulantim artiyor kusuyorum su bile icemiyorum bazen Basima agrilar giriyor ne yapmalıyım

1 Beğeni

Ben o süreçte 3 ay mide bulantısı çektim o yüzden kuzenim geldi bize o pişirdi hep yemeklerimi ben de yerdim :joy:

Doktorunuza mide bulantısı hapı yazdırabilirsiniz belki. Benim de bir süre öyle geçmişti eşim hazırlayıp getiriyordu önüme 2 kaşık anca yiyordum. Peynir, domates, krakerden başka bir şey geçmiyordu boğazımdan. Ama bir süre sonra biraz daha mide bulantılarım dindi ve yiyebilmeye başladım. Bir de maskeyle mutfağa giriyorum hala 12. Haftadayım. Kokuları bastırıyor en azından.

Ben 5 ay yaşadım kötü bir şekilde hemde.

Annem uzaktı,kayınvalidemle küsdü bizimle o yüzdenecbur ben kendim pişiriyordum o vaziyetimle :pensive:

Ben bir çare bulamamıştım

Midem çok bulanıyor ne yersem yiyim midem bulanıyo ve yanıyo kusuyorum bunun bi çözümü var mı çok rica ediyorum :pensive:

Ben doktorum prilam dr yazdi onu kullaniyorum​:hibiscus: malesef bu gecici bir surec ve dayanacagiz yapacak pek bisey yok :frowning:

1 Beğeni

:pensive::pensive::pensive: çok zor