Hamile anneler ve mide bulantisi çekenler bu yaziyi mutlaka okuyunnn

Kizlar merhaba ben 9 haftalık hamileyim daha yeni çok bulantım var sürekli özellikle gece yoğunlaşıyor öneriniz nedir???

2 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin :star_struck: Gebeliğin hayırlı olsun canim :smiling_face_with_three_hearts: Yukarıda mide bulantısı ile ilgili yazılar var size yardımcı olacaktir

1 Beğeni

Hoşbuldum çok teşekkür ederim iligili yazıları hemen okuyorum​:heart_eyes:

2 Beğeni

Rica ederim canım :hugs::two_hearts:

2 Beğeni

Merhaba @Ayşenurr @Nil @Nushaba @Anonim hoşgeldiniz :grin::bouquet::star2::star_struck:

2 Beğeni

Merhaba @YeşimBolat21 hoşgeldiniz :bouquet::star2:

1 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-mide-bulantisi/43 Bu yazıyıda okuyabilirsiniz :hugs:

Merhaba hoşbuldum :blue_heart:

Yaş çok güzel yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim​:heart:

1 Beğeni

Rica ederim canım benim :two_hearts: yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :heart:

Aramıza siz de hoşgeldiniz :blush:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1. aydan sonra biraz rahatlarsınız :blush:

Teşekkürler

1 Beğeni

Rica ederim :blush:

Gebeliğin ilk trimister haftasındayım yani 5 haftalık ama hiç kusma yaşamadım hafif mise bulantısı oluyor fakat kusma hiç olmadı benim gibi aynı durumu yaşayan varmı? Bu durum normalmi?

3 Beğeni

Bende 5+1 bende hiç kusmadım çok nadiren miğde bulantısı yaşıyorum daha sonra geçiyor

1 Beğeni

Sizla hep aynı belirtileri yaşiyoruz galiba :slight_smile:

1 Beğeni

Ben yaşadım 12. Haftadayım hafifledi. Ama çevremde 2 hamile tanıdığım var ikisi de çok rahat geçtiğini söyledi. 3-4 kere kusma haricinde hiç rahatsızlık yaşamadığını söyledi bir arkadaşım. Keyfini çıkarın valla :sweat_smile: maşallah

1 Beğeni

Bende ilk 4 haftamda öyle olmuştu,midem bulanıyordu ama kusamıyordum isteği bile gelmiyordu,sonra zaten bi başladım kusmaya 5 aya kadar durmadım :rofl::face_vomiting: çok zorduu :confounded:

Ben hiç yaşamadım kusma korktum bi an normal mi değilmi diye

Gayet normal çünkü kişiden kişiye degisiyo bnm bulantim bile yoktu sadece et kokusuna yemek yaparken dayanamazdim basık agrirdi o kadr

1 Beğeni