Hamile anneler ve mide bulantisi çekenler bu yaziyi mutlaka okuyunnn

Bende 7 haftalığım aynı şekilde mide bulantım var ve bögürüyorum beyaz leblebi öneriyorum o bana iyi geliyor mide bulantımı alıyor

13 hafta ya hic boyle olmadim agizimjn tati yok midem agizima geliyor sanki gecmesi icin ne yapmam lazım arkadaşlar :pensive::pensive:

1 Beğeni

Burada sizin gibi olan çok arkadaşımız var ve öneriler paylaşmış okuyabilirsiniz

Kizlar 26+3 hamileyim son 4 gundur asiri şişkinlik var nefes alamıyorum aksamlari surekli gegirme arkasindan kusuyorum neden olabilir bu cok rahatsiz oluyoeum

Agiz dolusumu yoksa midene fazla gelenmi çikiyor acaba asit orani bebek büyüdükçe mideyi sikiştirdi için yükseliyo çünkü

Agiz dolusu çıkıyor valla

Anladim canim bebek büyüdükçe iç organlarin yeri daralir mide de reflüyü tetikler yemek borusuna mide asiti kaçar fazla yememeye çaliş ağir salça aci baharatlari azalt biraz az az sindirerek yemeye çalış inşallah geçer ben 9 haftaliğim ve çok şidetli ozelikle bende akşam yemekten sonra kusma oluyor inşallah geçer ya rahatlarsin​:innocent:

İnşallah canım bugun doktor kontrolum var bakalim doktora soracağım çünkü asiiri rahatsiz ediyor

1 Beğeni

Ben de bunu deneyeceğim kesinlikle benim kusma genelde olmuyor öğürüyorum ama ne yersem yiyeyim sanki midem çöplük gibi ve onu çıkarmam gerekiyormuş gibi hissediyorum

1 Beğeni

Valla dediğimi deneyin bir avuç yiyin rahatlarsımıs mide bulantısı kalmıyır bnde yeni keşfettm

Kızlar 6.ayima girecem hala bulantialr sabah kusmalar bitmedi bu normal mi yada ilk hamileliğimin verdiği durum mu

1 Beğeni

Benimde ilk hamileliğim 5.aya girecem. Asla bitmedi artık beni çok zorluyor

1 Beğeni

@Gülsüm47 Hamilelikten kuzum normaldir hormonlar değişiyor çünkü bende 7 haftalıgım bende kusuyorum sabah bulantılarım çok oluyor sabah ağzına bir dilim elma at yada çubuk kraker yiyip uyu iyi geliyor ben öyle yapıyorum

@Melikeuyanikurt Allah kolaylık versin canım bunlarda gecicek :pray::smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim. İnşallah

1 Beğeni

11+5 haftalık gebeyim bulantı kusmalarım çok arttı ne yapsam önleyemiyorum var mı önerisi olan?

2 Beğeni

Ya bende 7. Haftadayım ama doktor ilac basları daha iyiyim bide zencefilli bi damla verdi onu kullanıyorum ac karnına bunlar bastırdı baya kusmaları ama bi tık mide yine bulanıyor ve yaotıgım degıl baakasının yaptıgı daha tatlı geliyor nedense ya üstelik bu 1 haftadır byle daha önce de bulantı oluyrdu ama bu kadar degildi de ilac baya iyi doktoruna syle bence

1 Beğeni

Prilam i devlet karşılamıyor mu… benc5 kutu falan içtim. Ama eczaneden hep eşime aldirdigim için devletin karşılayıp karşılamadığını bilmiyordum…

Devlet karşılıyor ben aile hekimime yazdiriyorum

Kızlar selam bugün 14. Haftaya girdim ama bulantim azalacagina dahada artti :expressionless: 2 gündür bir baş agrisi ve yogun bulantı var. Benzer durum yaşayan varmı :frowning: