Göbekteki (linea albayı linea nigraya) çizgisi bi anlami var mi?

Evet @Hava Ben dedigim ama catlak gorseniz var ya deli olurdunuz karnımın asagisi bacaklarim butlarım falan kotu durumda

1 Beğeni

@Hava Hamileliğin belli başlı belirtilerinden biri değil canım o çizgi. Çoğu gebede görünmüyor bile :blush:

Bende ilk gebeligim bende var (olmamasına şaşırmadım ,çünki nadiren her annede olamiyor)

1 Beğeni

Bende cok belli oluyor line a nigram

1 Beğeni

@Cesurumm İlk gebeliğimde bende de çok belliydi canım

1 Beğeni

Neden oluyor acaba o çizgi,bilen varmı?

1 Beğeni

Genelde karsilastigim icin canim 5 kere hamile kaldim hepsindede vardi Cok takip ediyorum ya belki doğru dur Merak ettim bak ebeme soracam Niye bazilarinda var bazilarinda yok Sebebi neymis

1 Beğeni

Bende 2 3 ayımdan ciktı şimdi koyulasti daha da belli oluyor,hoşuma da gidiyor e​:relieved:

1 Beğeni

@Cesurumm Uygulamanın blog bölümünde anlatıyor canım, okuyabilirsin ordan

1 Beğeni

Oki​:+1:canim bakarim

bazı hamilelerde olmuyor

Bende hala yok :hugs:

1 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/linea-nigra-nedir-neden-olur/108?u=cansu

1 Beğeni

Bende de var.Yanlış hatırlamıyorsam 4 ayımızdan sonra tam belli olmağa başladı.:innocent:

2 Beğeni

Bende çok erken belli olmaya başladı işin tuhaf kısmı normal bir insanda o çizgi dümdüz yukarı çıkıyor benim göbek deliğine kadar dümdüz oradan sonra sola kayıyor soldan devam ediyor :rofl::rofl::rofl::rofl: farklı bir hamilelik geçiriyorum Allah kahretmesin hamileligim çok kötü geçiyor

3 Beğeni

Fotografını özeld3n atar mısın sonra hemen silersin olur mu çok merak ettim :grin::rofl::rofl:

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: atarım müsait olunca alttaki çok belli oluyo üstteki okdr degil

3 Beğeni

16 haftamda oluşmuştu :star_struck: Ve cok seviyorum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İlkinde oluştu ama bunda oluşmadı :joy::joy::rofl::rofl: Bembeyaz ve çatlaksız göbüşüm var çok şükür, övünmeden edemeyeceğim :crazy_face::crazy_face:

3 Beğeni

Nazar değer öyle demeee :rofl: benimki Türkiye haritası

1 Beğeni