Merhaba anneler, göbeğinizin üstünde dikey çizgi ne zaman oluşmaya başladı? Ben, hamilelerde görüp özenmişliğim var.
Benim kızım da 4-5 aylıkken başlamıştı ve simsiyah bir çizgi vardı ama şimdi oğluma hamileyim hiç çizgi çıkmadı ben de anlamadım normalde her hamilelikte çıkıyordu
Hamilelik çizginiz çıktı mı kızlar Bir çizgi yüzünden kadına nasıl yüklenmişler
Ben de burada duydugumdan beri sorguluyorum ama 5.aydan sonra çıkıyormuş sanırım benim henüz yok ama hamileyim kesin
Ben de 7. Aya giriyorum. Bende de yok
Herkeste olmuyor o zaman
Kadın doğum dersinde olmak zorunda diye anlattılar. Hep ezbere bilgileri öğretmişler. Bu konu başlığını açtığım zaman araştırmıştım. Herkesde olmaması normalmiş
Bende var çok koyu değil rengi ama belli oluyor
Genelde doğumdan sonra geçiyormuş
Bende var ve takip ediyorum koyulaştı epeyce. Yalnız yamuk m Karnımın sol tarafından neredeyse göbek deliğimi teğet geçerek iniyor aşağıya kadar
daha önce hiç yamuk olanını duymamıştım. Size de harika bir anı oldu. Doğumdan sonra geçiyor diye duydum.
Muhtemelen doğumdan sonra da buralarda olacağımdan, durumdan haberdar edebileceğim
Çok güzel bir bağ kurduk. Ben de sizden uzak kalmak istemem. Hatta doğum hikayenizi bile uygulamada okumak isterim. Henüz doğum hikayesini paylaşan olmadı. Doğumdan sonra ilk zamanlar yoğun ve yorucu geçer ama ne zaman müsait olursanız biz burdayız 🩷
Katılıyorum ve arttırmak istiyorum ki keşke daha evvel katılsaymışım aranıza diyorum gerçekten Çok bilenler tabii olarak buralarda da var fakat tek tük de olsa samimi bağ kurabilmek keyif veriyor ve zaten yetiyor da İnşallah herşey yolunda gider de keyifli anıları kalır Bakalım ne alemde benim minik gün içinde haber vereceğim aklımda
@Cansu Doğum hikayesi adı altında bir konu açılmadı mı ki daha önce canım ?
Kendi doğumunu anlatan daha hiç olmadı Kendinize ait pozitif doğum hikayeniz varsa detaylı okumak isteriz
Müge anlıda izledim bir olay vardı bununla ilgili kadın bende çıkması diyordu müge de inanmamisti bilim olmak zorunda falan diyordu bu arada bende var şuan
Evet bu işte
@Cansu Evet, çok çok pozitif bir normal doğum hikayem var. Hemen konu açıyorum ki herkes cesaret alsın Pardon, şimdi gördüm konuyu taşıdığınızı, teşekkür ederim
Henüz okumadım ama paylaştığınız için çok teşekkür ederim En kısa zamanda okumak istiyorum