Göbekteki (linea albayı linea nigraya) çizgisi bi anlami var mi?

@afrikanın_gelini54 Maşallah der diye düşündüm güzel annelerimiz :face_with_hand_over_mouth::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Merhaba arkadaslar :hugs: Hep merak ettim bu cizgi gobek deliğine kadar ise cinsiyet kiz Göğüs altindan kasiga kadarsa erkek diyen cok duydum arkadaşımında oyle olmuş yariya kadarda kizi digerinde erkek olmuş bende size sormak istedim boyle olup tutan var mi? Biliyorum bunlar batıl inanç vs boyle tutan var mi?

5 Beğeni

Ben 33+0 dayım ama benim linea nigraya çizgim yok bebeğimde erkek.

5 Beğeni

Merhabalar :cherry_blossom: benim göbek deliğine kadar ama benim erkek bebeğim :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Benim baştan aşağı ve bebeğim erkek sanırım tuttu :face_with_hand_over_mouth:

5 Beğeni

Benim ki de baştan aşağı 2 doktor da erkek dedi herşey doğunca belli olacak :grin:

3 Beğeni

Benim son ayda biraz bu çizgiden çıktı göbek deliği altındaydı bebeğim erkek

4 Beğeni

Eskilerin inançları bunlar. Bende gobegimin üst ve altinda vardı evet (erkek oldu) Ama bununla kaynaklı bir durum olduğuna inanmıyorum.:slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Benim de hafif oluştu 1.resimdeki gibi ve kız bende de tutmuş :grin:

3 Beğeni

Bende oldugunu düşünmüyorum benim ikisinde bastan asagi vardi bunda göbeğin altinda her iki türlüde erkek​:face_with_hand_over_mouth: sadece merak ettim​:woman_shrugging:t2:

3 Beğeni

Benim kizimdada şimdi erkek bun hamileligimdede baştan asagiyaydi fark göremedim 20. Haftamda belli olmaya başlamıştı ilk göbek kısmında daha sonra göğüs altın kadar çıktı

1 Beğeni

Benim cizgim 25 den beri var ve hem altta hem üstte bebeğim kız olacak

3 Beğeni

bende göğsümden tut kasıklarıma kadar vardı erkek oldu . 3aydır doğum yapalı ama halaa var o çizgi , bir bilginiz var mı? ne zaman gider o iz

1 Beğeni

@Nergiz13 Qarın yığldıqca bir pis görünür.Əncirə dönüb qarnım​:rofl:

2 Beğeni

mənimki indi indi gedr şişi​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Xett benim karnimin asagisinda var yalniz

1 Beğeni

Buraya yok diye yorum yaptıktan sonra tekrar baktım ve hafif bir çizgi var göbek deliğimden aşağı doğru bebeğimde erkek üst kısımda hiç çizgim yok

2 Beğeni

Bu normalmi?Aşağıdan başlayıp yukarı meme altına kadar uzanan koyu bir çizgi oluştu.Doğum sonrası geçermi?Yoksa leke gibi kalacakmı?Böyle çizgisi olanlar varmı?

1 Beğeni

Linea nigra dan bahs ediyorsun ,normal bir şey merak etme.

Bendede oldu hamilelikte doğumdan sonra gitdi :smiling_face:

1 Beğeni