Kist olmuştur sökülüyordur düşük olsa aşırıı ağrılı ve sancılı geçer reglin kaç katı yani düşün
Ya sizin sonuç çıkmadı mı hala
Malesef hala bekliyorum
Kanaman devam ediyormu hala
Evet canım
Nasıl oldun canım kanaman ağrın falan var mı
Bi duruyor bi geliyor ama beyaz ip gibi akıntılı geliyor
Hiç ağrım yok
Ay hadi İnşallah yarın güzel haberini alırız canım benim
Yerleşme kanaması hafif oluyormuş benim yaşadığım da yerleşme kanı olabilir mi canım
Ya burda takıldım doktor bana daha önce yükseldini söylemişti dedi düşük te yaomis olabilrsin dddim düşük yapınca hisedermiyim bana dedi o kadar küçük bişey histemisin
Beyaz akintida mi geliyor hadi inşallah vardır sendeya
Düşük çok sancılı bişey ilk bebeğim de yaşadım benim öyle bir sancım yok
İnşallah vardır canim kan testi çıktı
Negatif malesef
Kuzum üzülme böyle şeyler normal demek ki gebe kalma ihtimalin var, dua et hayırlısını sağlıklısını iste. Rabbim kucağını doldursun Salih Saliha evlatlar versin canımın içi, kist olmuş sökülmüşsündür soğan çayı iç 14. Gününe kadar regl dönemindesin başla ki tertemiz olsun için
Çok teşekkür ederim canım yorumun için 2 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu onun acısını yaşiyorum hala adetim gecikince bi umut olmuştu içimde birde bişey sormak istiyorum regl yoğun geliyor siyahımsı kırmızı kan pıhtılı kisten dolayı mıdır canım ilk defa böyle şeyler yaşadığım için insan korkuyor
Canım çok üzüldüm İnşallah en yakın zamanda kucagin folu olur bence kan pihtilasmasi normla bende yaşıyorum simsiyak kan pihtilasmasi
Yahu test neden yapmiyorsunuz burda kimbbu kadar bilebilir
Okumadınız galiba testin sonucu negatif dedim