Özür dilerim sona bakmıştım bidaha ki ay insAllah pozitif olur güzel düşünün stresten uzak durun gününüz geçmeden de test yapmayın bence benim gibi takıntılı birisi size söylüyor inanın Rabbimin bir bildiği vardır ilk gebeliğim dış gebelikte çok korkmuştum kendime bişey olacak diye ama uzulmedim olmamasi gerekiyor diye sonra tabi olur mu olmaz mı diye ara vermistim doktor tavsiyesi aldığım tedavi neticesinde sizde biraz bu kaç ay ara verin 8 ayın sonunda hamile kaldım hiç inanamdm ve şöyleki adetime bir gün kala negatif adet günü pozitifti inanamamstm sonra sakin kalmaya çalıştım iyi düşündüm endişelerim tabi ki oldu haliyle ama son ayıma kadarda çalıştım hatta plesantem assagida ve risk olmasina rağmen dikkat ettim ama çok şükür şuan kızım 8 aylık oldu bile o yüzden sakin olun stres yapmayın Rabbim gerçekten biliyor ne zaman olup olmayacagini hayırlısını versin herzaman …
Teşekkür ederim adetim gecikmeden test yapmamıştım 11 gün geçti ama sonra geldi anlamadım bişey canım akışına bırakıyorum
Olabilir evet soğan çayı iç de temizlesin içini. Bir de bi önceki reglinde iyice sökülmediysen ondan da olabilir o siyah kan bekledikçe siyahlaşmış.
Tamam canım benim çok teşekkür ederim bir süre buralarda olmayacağım inşAllah hamile kaldığım zaman size güzel haberi vermek için geri gelicm
1 Beğeni