Geç döllenme mi

Kızlar 4 gün kadar geciktim geç döllenme olabilir mi

Olabilir canım neden olmasın şüphen varsa bi test yap silik de olsa çizgi çıkar benimde geç döllenme oldu şuan 14haftalıgız

Pazartesi ve salı günü yaptım erken gebelik testi de kaset de negatif çikti daha yapmadm biraz bekliyim dedim ama kasık ağrılarım var şişkinlik ve gaz var arada gelen sarımsı akıntı var beyaz akıntı yoğun sık geliyor

Olabilir canım gecikme 1 hafta 10 günü geçerse testi tekrarla ama erken test al mümkünse awox predictor yada prodoctor olsun diğer marka testlerde yanılma olabiliyor geç döllenme olursa da kasette çıkmaz

Erken test b-good var elimde

O markayı bilmiyorum yorum yapamam bi araştır istersen yada elindeki testi de Tekrarla birlikte yorumlayalım

Valla adetimden bir gün önce yaptım negatifti adet günü yaptım çok ama çok zor görülecek kadar silik çıkmıştı

Hamile misiniz

Evet şuan kızım 8 aylık oldu bile :heart: doğdu yani 2024 de çok şaşırmıştım bu gün önce negatif adet günü çok silik çok şaşırmıştım insAllah istiyorsanız Rabbim hayırlı günde nasip etsin

Adet takvimi kullanıyor musunuz

Evet onu takip ettim

Degerlendirdim yani o gunleri

Bende üst üste 4 gün çift çizgi görüp değerendirdm

Şimdi erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm

Evet ben de gördüm burdan benimki de bu kaadrdi hangi marka

b-good marka erken gebelik testi pazartesi de aynısından yapmıştm ama negatifdi

Sarı alıntı enfeksiyon oluyor canım dikkat et bu ay olmazsa bi sonraki aya dikkatli geçirirsin kalırsın Allah’ın izniyle

Diyorum ya bende adetten bir gün önce yaptım negatifti adet gününde yaptığında çok silikti yani bu şekildeydi

Gebelik var demi şimdi