Kızlar 4 gün kadar geciktim geç döllenme olabilir mi
Olabilir canım neden olmasın şüphen varsa bi test yap silik de olsa çizgi çıkar benimde geç döllenme oldu şuan 14haftalıgız
Pazartesi ve salı günü yaptım erken gebelik testi de kaset de negatif çikti daha yapmadm biraz bekliyim dedim ama kasık ağrılarım var şişkinlik ve gaz var arada gelen sarımsı akıntı var beyaz akıntı yoğun sık geliyor
Olabilir canım gecikme 1 hafta 10 günü geçerse testi tekrarla ama erken test al mümkünse awox predictor yada prodoctor olsun diğer marka testlerde yanılma olabiliyor geç döllenme olursa da kasette çıkmaz
Erken test b-good var elimde
O markayı bilmiyorum yorum yapamam bi araştır istersen yada elindeki testi de Tekrarla birlikte yorumlayalım
Valla adetimden bir gün önce yaptım negatifti adet günü yaptım çok ama çok zor görülecek kadar silik çıkmıştı
Hamile misiniz
Evet şuan kızım 8 aylık oldu bile
doğdu yani 2024 de çok şaşırmıştım bu gün önce negatif adet günü çok silik çok şaşırmıştım insAllah istiyorsanız Rabbim hayırlı günde nasip etsin
Adet takvimi kullanıyor musunuz
Evet onu takip ettim
Degerlendirdim yani o gunleri
Bende üst üste 4 gün çift çizgi görüp değerendirdm
Evet ben de gördüm burdan benimki de bu kaadrdi hangi marka
b-good marka erken gebelik testi pazartesi de aynısından yapmıştm ama negatifdi
Sarı alıntı enfeksiyon oluyor canım dikkat et bu ay olmazsa bi sonraki aya dikkatli geçirirsin kalırsın Allah’ın izniyle
Diyorum ya bende adetten bir gün önce yaptım negatifti adet gününde yaptığında çok silikti yani bu şekildeydi
Gebelik var demi şimdi