Geç döllenme mi

Yarın çikacak arkadaşlar sağlık ocağında yaptırdım kanlar başka yere gönderiliyor o yüzden geç çikiyor

1 Beğeni

Sonuç ne olduuuuuu ben bile çok heycanlıyım

Henüz çıkmamış arkadaşlar erken gebelik testinde anında silik çizgiyi görmüştüm 4 gün önce dün sabah kaset test yaptım onda çizgi yoktu bırakıp hemen kan vermeye gittim ama akşam baktığımda pembe ikinci silik çizgi vardı

bakın pembe çizgi

Kuruma çizgisi olabilir. Neyse kan sonucu en güveniliri onu bekleyelim

İki tane daha test yapmıştm aynı bundan günler geçti kuruma çizgisi böyle olmadı çok silik griydi onlar bu pembe canım neyse kontrol ediyorum sürekli e nabızı

Benimki de bir gün sonra böyle Pembe çıkmıştı kız bide sonuç ciktimi bende çok merak ettim İnşallah vardır

Beklyorum hala kızlar bugün 11.günüm gecikmem

Bende dün verdim bugün çıktı sonucu sağlık ocağında geç çıkıyor inşallah hamilesindir canım bize de haber ver çok merak ettim

Hamile misin canım

1 Beğeni

Sonuç ne canım var gibi duruyor

Hala düşmedi e nabıza

Sağlık ocağına git istersen doktorun onay vermesi lazım bence

Kızlar saglık ocagını aradım sonuçlar yarın çıkacakmş benim az önce kan geldi adet kanı gibi kokmuyor yerleşme kanı olur mu bu kadar

Canım sende aynı benim gibi olmuşsun ya büyük ihtimal adet olmusum çünkü daha yeni geliyor ya oyuzden böyle bir renk geliyor sonra dan kirmizilasir ssninde benim gibi olmuş ben kan verdim gibi adet gordum daha önce bı sonrami ayda 10 gün gecikmeden sonra adet oldum

Ama genede bilmiyorum İnşallah seninki yerleşme kanamasidir İnşallah vardır canim

Kızlar çok kötüyüm düşük olsa kan pıhtısı olurdu demi

Canım edetliykende zatne kan pihtilasmasi var

Yok canım ben hiç adetim de görmedm

Hala hala ben her adet oldum da öyle oluyorum