Ya ama şöyle söyleyeyim tamam göğsüm gün içinde hassas dokununca acıyor, ama karnımda öyle bir şey yok. Gece acısına uyanıyorum üstüne yatınca başka pozisyona geçtiğim an. Yani inşallah bir sorun yoktur da
Karın ağrısı görülebiliyor o haftalarda canım. Rahim büyüyor ya ondan
İnşallah öyle bir şeydir. Bebeğe bir şey olmasın da. İnsan her şeyi düşünüyor işte Allah korusun.
Bazen benim de böyle olurdu bence aşırı bi agrı yoksa endişe etmeyin
Gaz da olabilir
Yok çok şükür anlık oluyor geçiyor
Uyurken benimde olurdu hatta biranda esneme isteği gelirdi gözüm aralaninca sonra aniden bir batışma ile açardım gözümü çok pozisyon değiştirirken batismam olmuştu normal bence bir de uykuda sersemlik oluyor vücud dinlenme pozisyonuna geçiyor daha hasas oluyor
Ah anaların hakkı ödenmez diye boşuna dememişler ben şimdiden sürekli kuruyorum bu cümleyi. Çocuğum olunca her gün yüzüne de diyecem daha
annem bana derken aşırı anlamlı gelmiyordu. Tamam anlıyordum ama illaki yaşamak lazım yok yani
Kizlr 17 haftalik gebeyim. 17 haftliga gore de gobegim cok sisti. Gece uyurken istemsice ya yuz ustu yada kendime sirt ustu bacaklarimi dumduz yapip yatiyorum. Bunu bebege etkisi olurmu olursa ne gibi etkisi olur
Yüz üstü Yarman bebeğe, sırt üstü uyuman sana zarar verir. En güzeli sağ veya sol farketmez yanına uzanarak uyuman.
Tesekkur ederim cnm
Benim doktorlarım karnın seni rahatsız edene kadar istediğin pozisyonda yat dedi. Bebeği kötü etkilemezmiş çünkü bebek zaten kese ve sıvı içinde korunuyormuş. Sola yatmayı genelde öneriyorlar çünkü kan akışı ve solunum düzenli ilerliyor diye. Her iki gebeliğimde de 7. ayıma kadar her pozisyonda uyudum
Hamişler ben size soru sormak istiyorum 5+2 haftadayız uyku pozisyonumu seçemiyorum ben, nasıl uyusam bebek için iyi olur, genellikle sol tarafıma uyuyorum öyle daha uygun dedi doktor, siz nasıl uyuyordunuz hamileliğinizin bu dönemlerinde?
( ya sorum mantıksız gele bilir ama ilk hamileliğim işte her şeyi düşünüyorum
)
Bende sol tarafta yatmak istiyorum ama hep sürekli sağ tarafta yatıyorum çok zor gercekten bende korkuyorum acaba bebeğe bişey olurmu diye
Esas mesela karnı üste yatmamak bence diğer yatış pozisyonları ilk trimester için uygun yine de tecrübeli annelerimizden fikirlerini almak isterim
İlk haftalardasiniz benim doktorum 17 haftaya kadar istediğin şekilde uyuyabilirsin sıkıntı olmaz demişti ama ben yinede kan akışı sol tarafta iyi olduğundan o tarafa yatmaya çalışıyordum
Ben 17. Haftadayim onceden nasil yatiyorsam ayni sekilde yatiyorum henuz bi degisiklik yapmadim. Cok sukur hicbir sikintimiz yok.
Ben ilk 3ayıma kadar her pozisyonda uyudum. Karnım çıktıktan sonra sağıma ve ya soluma uyuyorum. Genellikle benim için sağ taraf rahat oluyor
Evet ben de öyle uyuyorum öyle daha rahat oluyorum