Gebelikte yüz üstü yatmak

Çok şükür :smile::heart:

İlk trimesterde nasıl rahat uyuyabiliyorsanız o şekilde yatabilirsiniz. Daha sonra vücudun ağırlık merkezi değişeceğinden sırt üstü ve yüz üstü yatamayacaksınız. Hemde bebeğe kan akışı sırt üstü ve yüz üstü yatışlarda azalacağı için uygun olmayacaktır.

Sol tarafa yatmayi uygun görüyor doktorlar fakat ben yüz üstü rahat edebiliyordum karnım şişene yatamayana kadar yüz üstü yatabilirsin dedi doktor

1 Beğeni

Bazıları büyük şişme simit koyup yüz üstü yatıyormus :joy::rofl::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet gördüm internette :rofl:

1 Beğeni

Tamam canim tesekkir ederim cok merak ediyodum

1 Beğeni

Rica ederim :blush:

1 Beğeni

Valla karnım rahatsız edene kadar her pozisyonda uyudum :grin::joy:

1 Beğeni

Ohh miss :joy:

Yüz üstü yatmayı çok seviyorum :grin: 6-7 haftalık hamile iken eşim tarafından sürekli uyarıldım yatma şöyle çocuğu eziceksin diye :joy::joy: anlamıyorlar :joy::joy: 15 haftalık hamileyim göbüşüm çıktı yavaş yavaş çaktırmadan yine yüz üstü yatıyorum :grin::grin:

2 Beğeni

19 haftalık ve yuz ustu yatıyorum arada bazende ıstemsızce oluyor bebegı bı zararı varmı acaba​:pray:

Normalde bebim bildigim yuz ustu yatmak hic iyi degil tabi bebek buyudukce zorlayabilir yuz ustu uyumaniz ama istemsizce donme durumlari oluyorsa doktorunuza sorarak simit seklinde hamile yastiklari oluyor onu koyarak belki olabilir ama mutlaka doktorunuza danisin :smiling_face:

1 Beğeni

Her iki gebeliğimde de 7. ayıma kadar yüz üstü yattım. Karnınız sizi rahatsız etmediği sürece istediğiniz pozisyonda yatabilirsiniz. Bebek ezilmez ya da zarar görmez merak etmeyin :blush:

1 Beğeni

Tesekur ederım