Bebek daha küçüken bişe olmuyoda büyüdükçe zorlanyoruz hertürlü
Valla yattım
Bazen kendimi yüzüstü uyuyorken buluyorum 1 ve ya 2 gün belirtim olmasın acaba bebeğime birşey mi oldu diye kendimi suçluyorum.
Olmaz olmaz korkmayın
Ben yan yatiyorum ama hep sol yanima yatiyorum bebege kan akışı daha iyi oluyormus .Ama bazen dediginiz gibi sirt ustu uyaniyorum istemsiz oluyor .Bence de uzun sure yatmadikca bir sorun olmaz.
Hanımlar 6 haftalık hamileyim ve uyurken hangi pozisyonda yatmam gerekiyor etrafımdaki insanlar yüz üstü ve sırt üstü uyuma diye beni uyariyorlar sizce ne yapmam lazım
6 aya kadar(yani karnınız büyüyene kadar) istediğiniz pozisyonda uyuyabilirsiniz. İsterseniz amuda kalkın
Ama karnınız büyüdükten sonra sırt üstü yatmak kan akışını yavaşlattığı için tansiyon düşmelerine yol açabiliyor, eğer böyle bir sorununuz yoksa ya da olmazsa istediğiniz gibi yatmaya devam edin
7 aylık olana kadar her pozisyonda yattım, rahat olun bebek ezilmez
İlk gebeliğimde bana da çok demişlerdi bebek ezilir falan diye ama siz aldırmayın
Ben 7. ayimdayim yüz üstü hariç her türlü yatıyorum valla hiç bir sıkıntı yok zaten hangi tarafa yattiginda rahatsız oluyorsan o tarafa yatma ben öyle yapıyorum
6 aylik hamileyim ve surekli sirt üstü uyuyorum oyle uyaniyorum . Zararli mi kizlar bu ayda sirt üstü uzanmak uyumak
Ben doktoruma sordum, uyurken vücut istediği rahat ettiği pozisyonu alıyormuş. Normal de sol tarafına yatınca hareketler çok daha fazla oluyor. Ama benim mide fitigim olduğu için mide ağrım çok artıyor sagima yatiyorum, bir uyanıyorum sırt üstüyum. Suçluluk hissetme bunun için
En iyi uyku pozisyonu sola yatmak ama nasıl istiyorsan öyle yat. Ben 6 aylık olana kadar yüz üstü yatıyordum, sonra sırt üstü yattım. Yanlara dönüp yatamıyordum ben. Doktorum da bir sorun olmaz, istediğin gibi yat demişti
Uyurken gece yüz üstü yatma pozisyonundan başka bir pozisyona geçtiğimde göğsümde ve karnımda acı oluyor. Zaten göğsüm çok hassas ve acıyor ama karnımda gün içinde öyle bir acı yok neden uyurken oluyor acaba? Benim gibi olan var mı?
Karnın büyük ihtimal büyümeye başlıyor yan yat sol tarafına bacak arana yastık koy öyle yat bide öyle dene arkadaşım
Ben de sola degilde saga yatinca sag tarafimda aci oluyor uyandigimda
Doktoruna danış ara sor arkadaşım
9+6 dayım ama. Daha erken değil mi karnımın büyümesi için? Benim de hep göbeğim olduğu için anlayamıyorum büyüdü mü falan
İşte insan uyurken farkında bile olmuyor ki ne yöne yattığını acı ile uyanınca fark ediyorum üstğne yattığımı gece boyu en az dört beş kez böyle uyanıyorum
Daha çok yeni ya gebelik, yatış pozisyonundan ziyade gebeliğin belirtilerinden öyledir canım