Valla uyuyabilsem de keske nasil oldugunun önemi yok derin uykuyu özledim sicaktan darlaniyom terledikce sinirleniyom sinirlendikçe terliyom uyku olsun da nasil olursa olsun
Bende ayni oldum hahaha Yukarida yatamiyom artik kendi odamda Gece gece tepe takla giderim Hahah guluyorum da sakasi bile kotu Aman allah korusun
Neyseki dogumlarimiz serin havaya denk gelecek
Tek tesellimiz o zaten bi daha cocuk yaparsam kış bebesi olacak ikisinde de yaza denk geldi tadini cikaramadim en azindan kışa denk gelirse sıcak basmalari bi işe yarar
@afrikanın_gelini54
Ben de aynı durumdayım ne zaman uyansam sırt üstü dönmüşüm. Sağıma veya soluma yatınca kemiklerim ağrıyor artık bir de çok daralıyorum
Ben de daha 12ci haftaya girmisken, gece 3 kere tuvalete durmazsam olamazhem de ayni saatlarde mucize gibi
Sol taraf rahat geliyordu hep okadar sola yatmişım ki artik sol bacagimin kemigi kirildi agriyor uzaninca nasıl yatsam bilemiyorum artik zor zamanlar bu son gunler gercekten
Ay gecmis olsun
@Hava sagol canım
Kızlar gece uyurken kendimi bir anda sırt üstü uyanık buluyorum bazen aşırı yan uyumuş oluyorum bunun bebeğime bir zararı var mı acaba Bazen kendimi çok suçluyorum
Benim de oluyor her zaman yan kalkamıyorum bir sorun olmaz diye biliyorum uzun süre yatmak iyi değil bilinçli olarak sola yatmaya çalışıyorum
Aynen bende doktora sormuştum mumkun oldugunca yatmamaya çalış farkedince pozisyon degistir mecbur sabit kalamiyoruz cunku illa ki donuyoruz kendine cok problem yapmamaya calis ama dikkat et yinede farkedince dön sırtını yastıkla desteklersen de dönmen azalıyor bu arada
Kendini suçlama sırt üstü yattıktan bir süre sonra zaten rahatsızlığı hissedersin üzme kendini
Bende hiç dikkat edemiyorum kalkıp dönmem lazım yapamıyorum sırt üstü yatıyorum sağa sola yatıyorum dönerken dikkat edemiyorum 30+4 teyim bende
Bende öyleyim heme sırt üstü uyurken sabah hapşırma geldi karnım nasıl ağrıdı anlatamam. Düzensiz uyuyorumsaat başı uyanigim her uyandığımda kendimi farklı bir şekilde görüyorum
Yok elbette, stres yapmayın
Bnm daha göbeğimin üstünde yatıyorum alışkanlık olunca uyanınca dikkatli olmaya çalisyrm yastıkta koymama rağmen
Sırt üstü yatmanın bebeğe bir zararı yok @Bahar.80
Valla yuzustu yatma aliskanligimdan vazgeçmiyorum elimden geldigi kadariyla dikkat ediyorum ama gece uyurken muhtemelen donuyorum
@NURAN abla 7 ayına kadar yüzüstü yatmıştı benim karnım büyüdü yatamıyorum ilk 3 ay yattım ama