Gebeyken saç boyanır mı ?
Genellikle ilk trimesterde önerilmiyor. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.
Benim doktorum bitkisel bile olsa doğuma kadar kesinlikle yasak koydu. Kuaförüm de aynı fikirde. Ben de o yüzden sabrediyorum .baya beyazım var ama saç maskarasıyla iyi kötü idare ediyorum. Hayırlısıyla bebişim doğsun sonra zaten istediğim gibi boyatirım. 9 ay gelip geçiyor. Önemli olan bebiş sağlıklı olsun.
Ben de boyatmaya çekindim
Kızlar malum hamilelik boyunca saçımı boyatmiyorum. Dogumdan sonra evde kendim mi boyasam ? Kuaförde mi boyatsam kararsiz kaldim. Lohusalıkta boyanın kokusu gene zarar eder mi? Daha önce hep evde palette ile kendim boyuyordum . Kuaför boyasiyla hiç boyatmadim. Ama bu kez saçımın dipleri o kadar fazla ki. Hem beyazlar var hem kendi ana rengim var hem de boy kısımlarında boyalı olanlar varKuaför boyasıyla boyatmış olanınız var mi ? Ne önerirsiniz
Lohusayken saç boyanmazmış, kuaförüm öyle demişti. Çünkü hormonlardan dolayı boya tutmazmış. Lohusalık bittikten sonra boyayabilirsiniz bence
ben de 6 ay duymuştim 6 ay boyunca olmazmış boyatmak
Sebebi neymiş
Ben dogumdan 20 gün sonra boyadım evde kendim siyah yapmıştım
3 gün sonra yine degişecekdim evde kendim rengini yapamadım baska bir renk oldu.
Kuaföre gitdim kuaför boyadı başka bir renge
.
Ben duymamıştım zarar olduğunu ,ters bi durumlada karşılaşmadım aslında sukur.
@Elif-94
zararlıymış diye
Bence bir şey olmaz. Siz kendinizi ne zaman hazîr hissedersin o zaman boyatmalısınız
Kızlar hamilelikte saç boyanır mı zararı var mıdır
Aramıza hoş geldinizSaçıma hiç boyatmadım diye bilgimde yok malesef
Önerilmiyor. Benim gittiğim kuaförüm hamilelerin saçını boyamıyordu.
Merhaba @Gul hoşgeldiniz ben boyatmaktan biraz çekindim
Sac boyatmak zararli diyorlar hamilelikte fikri olan varmi arkadaslar
Benim hocam tavsiye etmese de diplere uygulanmadan bir de hamiş bizlere uygun boyalar var bitkisel onlarla boyanabilir dedi
Benim doktorum 5 aydan sonra bitkisel boyayla boyayabilirsin demişti. Ama ben diplerim çıkmasına rağmen doğumdan sonra boyatacağım Allah’ın izniyle
Oylemi dersin kuafore gidiyorum ben peki bildiginiz marka varmi canlar alayim kuafor boyasin