Gebelikte ve lohusalıkta saç boyatma

Gebeyken saç boyanır mı ?

3 Beğeni

Genellikle ilk trimesterde önerilmiyor. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.

3 Beğeni

Benim doktorum bitkisel bile olsa doğuma kadar kesinlikle yasak koydu. Kuaförüm de aynı fikirde. Ben de o yüzden sabrediyorum .baya beyazım var ama saç maskarasıyla iyi kötü idare ediyorum. Hayırlısıyla bebişim doğsun sonra zaten istediğim gibi boyatirım. 9 ay gelip geçiyor. Önemli olan bebiş sağlıklı olsun.

2 Beğeni

Ben de boyatmaya çekindim

1 Beğeni

Kızlar malum hamilelik boyunca saçımı boyatmiyorum. Dogumdan sonra evde kendim mi boyasam ? Kuaförde mi boyatsam kararsiz kaldim. Lohusalıkta boyanın kokusu gene zarar eder mi? Daha önce hep evde palette ile kendim boyuyordum . Kuaför boyasiyla hiç boyatmadim. Ama bu kez saçımın dipleri o kadar fazla ki. Hem beyazlar var hem kendi ana rengim var hem de boy kısımlarında boyalı olanlar var​:man_facepalming:Kuaför boyasıyla boyatmış olanınız var mi ? Ne önerirsiniz

2 Beğeni

Lohusayken saç boyanmazmış, kuaförüm öyle demişti. Çünkü hormonlardan dolayı boya tutmazmış. Lohusalık bittikten sonra boyayabilirsiniz bence :blush:

2 Beğeni

ben de 6 ay duymuştim 6 ay boyunca olmazmış boyatmak

Sebebi neymiş

2 Beğeni

Ben dogumdan 20 gün sonra boyadım evde kendim siyah yapmıştım :smiley: 3 gün sonra yine degişecekdim evde kendim rengini yapamadım baska bir renk oldu. Kuaföre gitdim kuaför boyadı başka bir renge :person_facepalming:. Ben duymamıştım zarar olduğunu ,ters bi durumlada karşılaşmadım aslında sukur.:hugs: @Elif-94

3 Beğeni

zararlıymış diye

1 Beğeni

Bence bir şey olmaz. Siz kendinizi ne zaman hazîr hissedersin o zaman boyatmalısınız

2 Beğeni

Kızlar hamilelikte saç boyanır mı zararı var mıdır

1 Beğeni

Aramıza hoş geldiniz​:rose::smiling_face_with_three_hearts:Saçıma hiç boyatmadım diye bilgimde yok malesef :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Önerilmiyor. Benim gittiğim kuaförüm hamilelerin saçını boyamıyordu.

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Gul

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Genellikle önerilmiyor ağır işlem olduğundan dolayı

1 Beğeni

Merhaba @Gul hoşgeldiniz :bouquet: ben boyatmaktan biraz çekindim

1 Beğeni

Sac boyatmak zararli diyorlar hamilelikte fikri olan varmi arkadaslar

Benim hocam tavsiye etmese de diplere uygulanmadan bir de hamiş bizlere uygun boyalar var bitkisel onlarla boyanabilir dedi :pray:

1 Beğeni

Benim doktorum 5 aydan sonra bitkisel boyayla boyayabilirsin demişti. Ama ben diplerim çıkmasına rağmen doğumdan sonra boyatacağım Allah’ın izniyle

1 Beğeni

Oylemi dersin kuafore gidiyorum ben peki bildiginiz marka varmi canlar alayim kuafor boyasin