Gebelikte saç boyatmak genellikle güvenli kabul edilir, ancak bu konuda dikkatli olmak önemlidir. Saç boyalarının içerdiği kimyasalların emilimi minimal olsa da, bazı uzmanlar ilk trimesterde saç boyanmasını önermez. Hamilelik sürecinde güvenli olup olmadığını kesin olarak bilmek için doktorunuzla konuşmanız önemlidir. Eğer endişeleriniz varsa, doğal veya organik saç boyalarını tercih etmek veya profesyonel yardım almak da bir seçenek olabilir.
İlk üç ay yasak sonra bol havadar bi yerde organik boya ile boyayabilirsin demişti benim doktorum
Benim kuaförüm organik boyayla gelen hamileyi bile ben boyamam asla diye geri yollamıştı o vebale girmem demişti o günden beri hiçbir boyaya güvenim yok valla
Hamilelikte saç boyatiliyor mu? Boyatan varmı?
Günaydın canım saç boyama önerilmiyor içindeki kimyasal nedeniyle ama bitkisel organik boya bulabilirsen yapabilirsin gebeliğin 3 ayından sonra
Genelde önerilmiyor ama bitkisel boyalar kullanılabilir
Ben 5.aydayken boyattım şuan 7. Aydayım doktorum boyatabilirsin demişti
Hamileliğinde saçını boyatan var mı? Hamilelikte saç boyatmak zararlı mı ? Yada doğal adı altında satılanlar ne kadar doğal ?
Evet canım zararlı çok ihtiyacın varsa 3 ay sonra bitkisel organik boya ile boyamaya izin veriliyor
Ben organik olanla boyamistim 5.ayda ama. Doktorum boyayabilirsin demişti
12 haftalik hamileyim ama saclarimda asiri beyaz oldugu icin boyatiyorum surekli hamile oluncada kaldi boyle doktora sordum yasak demedi ama pek onermiyorum sac boyatmayi dedi saclarim röfleli oldugu icin kendimde boyuyamiyorum kaldim boyle sizlerden fikri olan veya boyatan oldu mu?
Boyatmasan daha iyi olur canım.
Kimyasal madde olduğu için bebeğe zarar.kullana bilirsin diyen doktoruda ilk kez duydum yani
Gebelikte ve ilk emzirme zamanında doktorlar saç boyatmayı önermiyor çünkü aşırı kimyasal, tam boyatıcaktım hamile olduğumu öğrendim bende bembeyaz saçlarla dolaşıyorum şuan