Merhaba. Anneler. Benim sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var Ben 12 haftalık hamileyim Saçımı boyatmak istiyorum. Ama annem boyatma diyor bebekte lekeler çıkar diyor ben daha önce duymadım böyle bir şey. Sizce doğrumu ??
Merhaba Vildan, Bebekte lekeler çıkıyormuş lafını ilk defa senden duydum ama ben de boyada kimyasal maddeler olduğu için boyatma taraftarı değilim. Sonuçta deri içerisinden vücudun içine geçiyor. Doğumdan sonrayı beklemeni tavsiye ederim
Leke değil,ama bebegin duşme riski yuksek oluyor.boyanın kokusu bizi etkiliyorsa bebeği daha çok etkiler.onuncin ben şimdiye kadar boyaatanı gormedim sende yapma konu bebiş
Bebekte leke çıkması vs gibi bir durum yok elbette ama boya kimyasal içerdiği için ağır kokusundan ve o kimyasalın saç derimize işlemesinden dolayı da bebeğe zarar verme olasılığından dolayı doktorlar pek önermiyor. Ama ilk trimester bittikten sonra tamamen bitkisel boyaları önerebiliyor artık doktorlar. Doktoruna danışarak ilerleyebilirsin
12.haftadayim gebelikte saçlarım beyazları çok belirgin ırsi bizde . Saçlarımı boyarsam bebeğime zarar gelir mi Allah korusun. Saçını boyayıp sağlıklı gebelik yapan anneler varmı
Boya kimyasal olduğu için zararlı hamilelikte daha dikkat etmek gerek
şimdiye kadar izin veren doktor gormedim duymadım.yapanıda gormedim. Sende dogduktan sonra boyarsın. Şimdi boyama canım.
Kaliteli saç kınası bulursam onu denerim artık kendimi kötü hissediyorum bu şekilde. Doğuma da çok var Ocak ayı sonu
Hamilikte saç boyasi önerilmiyor içinde kimyasallar var beb tüy dokucu bile kullanmıyorum bu konularda dikkat etmek gerek
Kına da karar verdim hatta bence hiç yapmasam iyi olur bebeğim sağ salim doğsun sağlıkla vazgeçtim
Doğumdan sonra bitkisel içerikli boyalara bakabilirsiniz ama kendinizi de hiç kötü hissetmeyin , beyazlarımızla da çok güzeliz bence Hem artık moda beyaz-gri saçlar, tadını çıkaralım beyazlarımızın
Canımın içi minik kuşuma zarar gelmesin vazgeçtim boyadan o benim 37 yasimda gelen mucizem
Bencede riske atmamak gerek Doğru secim yaptın canım.
Sağlıkla gelsin minik kuş, çok şanslı böylesine bebişini düşünen bir anneye sahip olduğu için
Kıyamam ben bebeğime dünyadaki bütün bebekleri çocukları çok seviyorum inşallah kendi evladımı sevmek te nasip olur kokusunu alırım sesini duyarım inşallah . Tüm bekleyen anne adayları ve ben
@Flz Ne kadar güzel söyledin 37 yaş mucizem diyerek, çok duygulandım Bence de acelesi yok arkadaşım
Çok duygusalim bu aralar kuş uçuşa geçse göz yaşlarım geliyor Bebeğim kız olursa Ecrin ismini vermek istiyoruz anlamı ,Allah’ın hediyesi ymiş bu yaşta ömür geçip giderken gerçekten hediye oldu bizim için @NURAN
Başka çocuğunuz var mı peki ?
Hayır ilk çocuğum olacak Allah kısmet ederse eşim benim üniversiteden sınıf arkadaşım 11 yıl sonra karşıma çıktı 2 ay içinde evlendik Uzun bekleyiş kader derken Allah Minnoşumu kısmet etti bize şükürler olsun @NURAN